- 16,218
- 4,596
- 113
Hamza
adam rol uzicak dedi mac uzadı mk
Maalesef yaptığınız hakaret birçok kişinin hoşuna gitmediği için yönetime bildirdimTırrek ferdi gelmiş
Özür dilerim aşkımMaalesef yaptığınız hakaret birçok kişinin hoşuna gitmediği için yönetime bildirdim
Cidden aşkın mıyım?Özür dilerim aşkım
Oyyşş deme böyle şeyler reyyanCidden aşkın mıyım?
En iyisi zor askerlik emir altisin bizim zamanında devrecilik vardı üst devrelerin bile karşı cikamiyorduk o derece yane bazen yemek yoktu yiyelim bazen su yoktu yikanalim uyku tulumları da yatardik çadırlarda yatardik ben hiç bitmeyecegini sanıyordum ama bitti 15 ayŞimdikiler kurşun asker. Zaten askerlik disiplinden çıktı bıraktım. Ne uğraşamam onun bunun çocuğuyla dedim
Ben urfaliyim bak kızarım diyeyim sizeUrfanın aw
Knk bende Urfalıyım beBen urfaliyim bak kızarım diyeyim size
Benim evde orada Yenişehir oturuyorum Urfa güzel bir şehirharranda okudum osmanbey kampüs 4 sene ordaydım mk
bende harrranlıyım gardaş jsjsjsBen urfaliyim bak kızarım diyeyim size
Okudum suruclusun suruca 3 4 defa gitmişimKnk bende Urfalıyım be
Üst devre komutan gibiydi bana bi tokat vurdu çenem kaydı 2 gün çaya bisküvi batırdım öyle beslendim😂En iyisi zor askerlik emir altisin bizim zamanında devrecilik vardı üst devrelerin bile karşı cikamiyorduk o derece yane bazen yemek yoktu yiyelim bazen su yoktu yikanalim uyku tulumları da yatardik çadırlarda yatardik ben hiç bitmeyecegini sanıyordum ama bitti 15 ay
nevali daha güzelBenim evde orada Yenişehir oturuyorum Urfa güzel bir şehir