- 24,237
- 22,816
- 113
Kaybolll burdan paranın kokusunumu aliyon nedir phahhaArkadaşlar dağıtım oldu mu
Kaybolll burdan paranın kokusunumu aliyon nedir phahhaArkadaşlar dağıtım oldu mu
Üslubun yanlışlığını gördüğüm için mesajını yönetime bildirdim iyi forumlarKaybolll burdan paranın kokusunumu aliyon nedir phahha
Yobaz insanlar, kör cahil dedikleri varya tam oranın insanlari. Bak tiktokta hep hep essek anırıyor gibi bağırarak konuşurlar, kendini fenomen sanıyorlar. Onlar kadar dolandırıcı bir kesim yok. Sözde peygamberler sehriYakmaya teşebbüs etmişler ama yakamamislar puahha
Olmadı dembele kardeşArkadaşlar dağıtım oldu mu
Kac gün ban yerim acaba bilginiz varmiÜslubun yanlışlığını gördüğüm için mesajını yönetime bildirdim iyi forumlar
Maalesef o konu yönetimin takdiriKac gün ban yerim acaba bilginiz varmi
Kac gün ban yerim acaba bilginiz varmi
Bende 2007 yaptım bizde de yasaktı ve tuşlu vardı o zamanlar oda gizli gizli kullanıyorduk şimdikiler askerlik mi yapior sankiHamza 10 yıl TSK da rutbeli olarak görev yaptım senin kadar rahat tel kullanamadım😀
Poku yedik desene o zamanMaalesef o konu yönetimin takdiri
Hamzanin hakkını yeme dost onun gibi ben askerlik yapamadım puahaBende 2007 yaptım bizde de yasaktı ve tuşlu vardı o zamanlar oda gizli gizli kullanıyorduk şimdikiler askerlik mi yapior sanki
Şimdikiler kurşun asker. Zaten askerlik disiplinden çıktı bıraktım. Ne uğraşamam onun bunun çocuğuyla dedimBende 2007 yaptım bizde de yasaktı ve tuşlu vardı o zamanlar oda gizli gizli kullanıyorduk şimdikiler askerlik mi yapior sanki
Kardeşim dağıtım olacak mı gelirse lütfen olacak deMac izliyorum kumarci uyuya mi kalor aw
Mac izliyorum kumarci uyuya mi kalor aw