Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling calimly / Kasa 125 Hedef 3000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
2,190
113
haklısın abi bride gruplaşıp insan eziyorlar umarım ama mutlu olurlar belki günleri kötü geçiyordur ben yine de kötü konuşmuyorum
bu ömerbana da yakında ban yer merak etme nasibinde var çünkü bunun böyleleri forumda çok barınamaz

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
2,190
113
haklısın abi bride gruplaşıp insan eziyorlar umarım ama mutlu olurlar belki günleri kötü geçiyordur ben yine de kötü konuşmuyorum
günü kötü geçiyor diye başkasıyla alay etme haklarına sahip değiller

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,951
21,948
113
Alacaklıyla vereceklı arasına gırmeyın kendı aralarında hallederler heeee adam verme demıs buda dıyorkı adam verme gerek kalmadı dıyo buda onun eksıklıgı

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
2,190
113
Sende koruma adam abı abı dıye dıye garıban rolunu oynuyo
yav insanlar zor duruma düşebilir borcunu ödeyemeyebilir ama adam kaçmamış zor durumdayım o yüzden ödeyemiyorum demiş hatalı mı hatalı orası ayrı herkes dolandırıcı git borcunu öde vs yazıyor adama bende ben ödeyeceğim dedim maaşımı alınca beşiktaşa

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,951
21,948
113
yav insanlar zor duruma düşebilir borcunu ödeyemeyebilir ama adam kaçmamış zor durumdayım o yüzden ödeyemiyorum demiş hatalı mı hatalı orası ayrı herkes dolandırıcı git borcunu öde vs yazıyor adama bende ben ödeyeceğim dedim maaşımı alınca beşiktaşa
Senınkıde yanlıs oduceksen şak dıye masaya vurcaksın maası alınca odıcem ne komıksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...