- 6,796
- 1,997
- 113
@Daimon abim dm açamıyorum kazanan abiler için @ahmetc10 @keskin4455 yardımcı olursanız burası won birde.
haklısın abi bride gruplaşıp insan eziyorlar umarım ama mutlu olurlar belki günleri kötü geçiyordur ben yine de kötü konuşmuyorumbunlar edepsiz forumda küfür'e ceza uygulanmasaydı bunlar birbirine ana bacı küfür ederlerdi
bu ömerbana da yakında ban yer merak etme nasibinde var çünkü bunun böyleleri forumda çok barınamazhaklısın abi bride gruplaşıp insan eziyorlar umarım ama mutlu olurlar belki günleri kötü geçiyordur ben yine de kötü konuşmuyorum
günü kötü geçiyor diye başkasıyla alay etme haklarına sahip değillerhaklısın abi bride gruplaşıp insan eziyorlar umarım ama mutlu olurlar belki günleri kötü geçiyordur ben yine de kötü konuşmuyorum
Ya ne gruplaşması kardeşim herkes doğruyu söylüyor tutturmuşsun adamın parasını niye göndermiyorsun Gönder gitsin işte sen de kurtul o dahaklısın abi bride gruplaşıp insan eziyorlar umarım ama mutlu olurlar belki günleri kötü geçiyordur ben yine de kötü konuşmuyorum
Merak etme goçum biz sizin gibi yiyici tayfadan değilizbu ömerbana da yakında ban yer merak etme nasibinde var çünkü bunun böyleleri forumda çok barınamaz
sor bakayım kimden para istemisim siz forumda gruplaşmışsınız artıkMerak etme goçum biz sizin gibi yiyici tayfadan değiliz
hala boş yapıyorlar ama kıt kafaları algılayamıyorAlacaklıyla vereceklı arasına gırmeyın kendı aralarında hallederler heeee adam verme demıs buda dıyorkı adam verme gerek kalmadı dıyo buda onun eksıklıgı
Sende koruma adam abı abı dıye dıye garıban rolunu oynuyohala boş yapıyorlar ama kıt kafaları algılayamıyor
yav insanlar zor duruma düşebilir borcunu ödeyemeyebilir ama adam kaçmamış zor durumdayım o yüzden ödeyemiyorum demiş hatalı mı hatalı orası ayrı herkes dolandırıcı git borcunu öde vs yazıyor adama bende ben ödeyeceğim dedim maaşımı alınca beşiktaşaSende koruma adam abı abı dıye dıye garıban rolunu oynuyo
Senınkıde yanlıs oduceksen şak dıye masaya vurcaksın maası alınca odıcem ne komıksınızyav insanlar zor duruma düşebilir borcunu ödeyemeyebilir ama adam kaçmamış zor durumdayım o yüzden ödeyemiyorum demiş hatalı mı hatalı orası ayrı herkes dolandırıcı git borcunu öde vs yazıyor adama bende ben ödeyeceğim dedim maaşımı alınca beşiktaşa
bereketini gör abi@calimly ödül geldi dost sağolasın
Tskrlr dost kesene bereket ödül geldibereketini gör abi
Bethand aradı salaklığa bak ya 300 aviekledi 2.50de bozmadım 3'e çıkmasını bekledim Ulan s**** bozsana Anasını satayım bin lira çekimliydi ya çekemedim yaMerak etme goçum biz sizin gibi yiyici tayfadan değiliz
yardım etmenin süresi yoktur yanlış falan değil tersine doğru siz neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilmiyorsunuz anlaşılanSenınkıde yanlıs oduceksen şak dıye masaya vurcaksın maası alınca odıcem ne komıksınız