- 80,244
- 53,079
- 113
daha kötü oldu deseneevet 5 yazanlarda 8 yazanlarda kazanmış oluyor
daha kötü oldu deseneevet 5 yazanlarda 8 yazanlarda kazanmış oluyor
e tabi ikramiye 2ye bölünmüş oluyor ama 8 kazansaydı yatıyorduk amorti bile alamazdıkdaha kötü oldu desene
bakalım son ayak gelsin kaç verecek merak ettim sarıyor bu atyarışıe tabi ikramiye 2ye bölünmüş oluyor ama 8 kazansaydı yatıyorduk amorti bile alamazdık![]()
altılı böyle keyif işi yüklü oynamayacaksın bütçene göre izleyeceksin zevklidirbakalım son ayak gelsin kaç verecek merak ettim sarıyor bu atyarışı![]()
anladığım kadarıyla süpriz tutturmak en önemlisi o zman para kazanıyosun diğer türlü 2 kat falan dediğin gibi zevk işi bu oyalanmak içinde iyialtılı böyle keyif işi yüklü oynamayacaksın bütçene göre izleyeceksin zevklidir
2 tane tek atıp 4 ayağa ikişer üçer at yazsan 10 tl filan anca tutar keyif yaparsın![]()
sağol güzel kardeşimAbi şansın bol olsun ancak krallar daima zirvededir...![]()
aynen belli de olmuyor bazıları sayısal loto gibi oynuyor sallıyor atları 3 liraya 5 liraya milyon tutturanlar oluyor nadirde olsa keyif işi işteanladığım kadarıyla süpriz tutturmak en önemlisi o zman para kazanıyosun diğer türlü 2 kat falan dediğin gibi zevk işi bu oyalanmak içinde iyi
Ben iddaa'da çalıştım 8 sene 2 senede Tjk koyduydu patron habire Ganyan atıyordum takip edip 1 kere adam 300 ganyan at dedi 2 ye ben de 3 attıydım 7 ganyanı vardı abi oynamadım dedim tamam dedi benim at geldiydi bir iyi para orada aldımaynen belli de olmuyor bazıları sayısal loto gibi oynuyor sallıyor atları 3 liraya 5 liraya milyon tutturanlar oluyor nadirde olsa keyif işi işte
çok uzun zamandır takip ederim 94 ten beri filan, babam oynardı bende takip ederdim o zamanlar günde bir kez altılı ganyan vardı o da hergün yoktu zaten. Şimdi günde 8 tane altılı var. 2 3 yıldır takip etmiyorum zaten eskiden daha keyifliydiBen iddaa'da çalıştım 8 sene 2 senede Tjk koyduydu patron habire Ganyan atıyordum takip edip 1 kere adam 300 ganyan at dedi 2 ye ben de 3 attıydım 7 ganyanı vardı abi oynamadım dedim tamam dedi benim at geldiydi bir iyi para orada aldım![]()
Kral benimde babam oynuyordu amcam büyük para vurduydu ben 93'lüyümçok uzun zamandır takip ederim 94 ten beri filan, babam oynardı bende takip ederdim o zamanlar günde bir kez altılı ganyan vardı o da hergün yoktu zaten. Şimdi günde 8 tane altılı var. 2 3 yıldır takip etmiyorum zaten eskiden daha keyifliydi
bol şansları olsunKral benimde babam oynuyordu amcam büyük para vurduydu ben 93'lüyümsen 94'den beri takip ediyorsun
![]()
adamsağol güzel kardeşim