Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti bytako / Altılı Ganyan Ankara Tahmini

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
altılı patates oldu ama 3 tane favori 2si günün bankosu, 1 gelirse bu ayakta en baba 300 400 verir bence

criticdamage01

Never forget your past. He is your best teacher...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,297
1,253
113
Abi şansın bol olsun ancak krallar daima zirvededir... :)

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
altılı böyle keyif işi yüklü oynamayacaksın bütçene göre izleyeceksin zevklidir
2 tane tek atıp 4 ayağa ikişer üçer at yazsan 10 tl filan anca tutar keyif yaparsın :D
anladığım kadarıyla süpriz tutturmak en önemlisi o zman para kazanıyosun diğer türlü 2 kat falan dediğin gibi zevk işi bu oyalanmak içinde iyi

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
anladığım kadarıyla süpriz tutturmak en önemlisi o zman para kazanıyosun diğer türlü 2 kat falan dediğin gibi zevk işi bu oyalanmak içinde iyi
aynen belli de olmuyor bazıları sayısal loto gibi oynuyor sallıyor atları 3 liraya 5 liraya milyon tutturanlar oluyor nadirde olsa keyif işi işte

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
aynen belli de olmuyor bazıları sayısal loto gibi oynuyor sallıyor atları 3 liraya 5 liraya milyon tutturanlar oluyor nadirde olsa keyif işi işte
Ben iddaa'da çalıştım 8 sene 2 senede Tjk koyduydu patron habire Ganyan atıyordum takip edip 1 kere adam 300 ganyan at dedi 2 ye ben de 3 attıydım 7 ganyanı vardı abi oynamadım dedim tamam dedi benim at geldiydi bir iyi para orada aldım :D

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Ben iddaa'da çalıştım 8 sene 2 senede Tjk koyduydu patron habire Ganyan atıyordum takip edip 1 kere adam 300 ganyan at dedi 2 ye ben de 3 attıydım 7 ganyanı vardı abi oynamadım dedim tamam dedi benim at geldiydi bir iyi para orada aldım :D
çok uzun zamandır takip ederim 94 ten beri filan, babam oynardı bende takip ederdim o zamanlar günde bir kez altılı ganyan vardı o da hergün yoktu zaten. Şimdi günde 8 tane altılı var. 2 3 yıldır takip etmiyorum zaten eskiden daha keyifliydi

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
çok uzun zamandır takip ederim 94 ten beri filan, babam oynardı bende takip ederdim o zamanlar günde bir kez altılı ganyan vardı o da hergün yoktu zaten. Şimdi günde 8 tane altılı var. 2 3 yıldır takip etmiyorum zaten eskiden daha keyifliydi
Kral benimde babam oynuyordu amcam büyük para vurduydu ben 93'lüyüm :D sen 94'den beri takip ediyorsun :D

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,667
4,511
113
9 numara geldi 1 numara kötü başladı toparlayamadi

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye