Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BySwigger | Kasa 500 Hedef ----

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,556
2,857
113
Komik olan ne milleti yağ çekerek yanına çekmeye çalıştın başaramadın. Öyle adam olunmuyor. Öyle kendini sevdiremezsin. Boş boş aleyhime konuşmaktan başka bir halt yaptığın yok. @Daimon şunu uyaracak mısınız illa ağzımızı açalım mı. Bu kaç oldu. Her yerde salça oluyo.
Acsana ağzını tehdit mi ediyorsun sen beni

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,556
2,857
113
Uzun süredir umursamıyorum ya seni daha ne istiyorsun bir random attım.diye mi rahatsız oldun kardesim

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,556
2,857
113
Çoluk cocuktan farkı yok yok ona para attın yok o buna para atmadı sıkıldık senin para muhabbetinden her konu altında

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,556
2,857
113
Bu adama bile gelip attığın mesaj sen bana hiç ödül atmadın ya sal artık be kardeşim ödül muhabbetini

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,038
19,836
113
@Daimon Uyarır mısın hakkımda bir kere daha konulara yazarsa ben de ağzımı pis açarım. Hakkımda boş boş yorumlar yapmasın. Milleti kendine çekmeye çalışan biri. Bu son mesajım bu konuda.

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,556
2,857
113
@Daimon Uyarır mısın hakkımda bir kere daha konulara yazarsa ben de ağzımı pis açarım. Hakkımda boş boş yorumlar yapmasın. Milleti kendine çekmeye çalışan biri. Bu son mesajım bu konuda.
Sen adam mısın lan ? Milletin adamligini sorguluyorsun hayatsiz herifin tekisin kimse de sevmiyor seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...