Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BySwigger | Kasa 500 Hedef ----

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,311
12,317
113
İşten çıktık baya pırasa olduk bro valla gözü bırak toto bile zor durumda 🤣🤣

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,311
12,317
113
@Marley15 kazandığını göreyim uçannnn dm atıcam sana bir kere de sen bana ödül at be gardaş kısmet olmadı henüz miktarı önemli
Değil kazandığını göreyim 🤣🤣

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,604
113
Murom şimdi 500 6k yapar güvenim tam basket uzmanı 🤨🤨🤨🤨🤗🤗🤑

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,950
19,742
113
@Marley15 kazandığını göreyim uçannnn dm atıcam sana bir kere de sen bana ödül at be gardaş kısmet olmadı henüz miktarı önemli
Değil kazandığını göreyim 🤣🤣
Kardo senin de bana ödül atmışlığın yok hatırlatayım. Burada şans tutmuyor. Kazanırsak da attıklarım bilir. Kim atarsa fazla fazla dönüş yaparım. Bi swigger da ekşi deyiz o çok attı sağolsun

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,311
12,317
113
Kardo senin de bana ödül atmışlığın yok hatırlatayım. Burada şans tutmuyor. Kazanırsak da attıklarım bilir. Kim atarsa fazla fazla dönüş yaparım. Bi swigger da ekşi deyiz o çok attı sağolsun
Şunu yazdığın için üzüldüm gerçekten de ah şu Dm ler silinmeseydi brocan neyse diyecek lafım yok vefa önemli
Bir şey bende forumda eskiyim 2018 den bu hesap 2023 olduğuna bakma şansın daim ola iyi akşamlar

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,950
19,742
113
Şunu yazdığın için üzüldüm gerçekten de ah şu Dm ler silinmeseydi brocan neyse diyecek lafım yok vefa önemli
Bir şey bende forumda eskiyim 2018 den bu hesap 2023 olduğuna bakma şansın daim ola iyi akşamlar
Kardo kusura bakma da son dönemde 50 rollingini takipledim birinde ulaşmadın geçmişi bilmem. 2018 den itibarense de burada 2018 den üye olup ödül vermediğim kalmamıştır. Filtreye adımı soyadımı yaz zaten ne gönderdiğin çıkar başka etkinlik sahiplerinin ödülünü attığın çok oldu.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,307
82,222
113

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,542
2,848
113
Komik olan ne milleti yağ çekerek yanına çekmeye çalıştın başaramadın. Öyle adam olunmuyor. Öyle kendini sevdiremezsin. Boş boş aleyhime konuşmaktan başka bir halt yaptığın yok. @Daimon şunu uyaracak mısınız illa ağzımızı açalım mı. Bu kaç oldu. Her yerde salça oluyo.
Ne diyorsun sen birader uzun süredir seni kaale dahi almıyorum herkesin hakkında aynı dusuncelerde olduğunu görünce gülmeden durmadım bu kadar alıngan olma yanımdakiler öz ve gerçek adamlar bunu bil

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,311
12,317
113
Kardo kusura bakma da son dönemde 50 rollingini takipledim birinde ulaşmadın geçmişi bilmem. 2018 den itibarense de burada 2018 den üye olup ödül vermediğim kalmamıştır. Filtreye adımı soyadımı yaz zaten ne gönderdiğin çıkar başka etkinlik sahiplerinin ödülünü attığın çok oldu.
Dağıtım etkinliklerinden bahsetmiyorum fakat benden ödül aldın gidip konularımı aylar önceye gidip bırkalamak istemiyorum helali hoş olsun hatırlamıyor olabilirsin herkes aynı şekilde bana ulaşmadın deyip gidiyor hayırlı akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...