Numaranı yaz arayimBol şanslar bana da ulaşır mısın
Numaranı yaz arayimBol şanslar bana da ulaşır mısın
İyi çay a gelseneB n unutmam dost bana yapılan hiçbir iyiliği karşılıksız bırakmadım bırakmada fazlasıyla
Sinan bu konularda çok iyi kalpli biri sinan da eger oldumu kolay kolay zorda olan adamı bos gecmez yıllardır sinan ayni zatenSinani sürekli elstiririm ona rağmen adam bana iki kere sigara al usta diye attı
Hepimiz arkadaşız ve gerçekten forumdaki herkesi ayrı severim inşallah kazanırız tanıdık tanimadik dost düşman ayırt etmeden herkese atarım ben paylaşmaktan zevk alırım yeminle hoşuma gidiyor yaridmci olamkMuro ve sen benim için aynısınız benim kazandığım rolde yoktu olmadığı için benim de rol başarılı oldu ona odul vermedim sende yoktun sanada veremedim ama senin sigaranin olmadığıni bilsem 1 degil 3 paketlik sigara parası atardim snaa muroda eger senin sigaranin bile olmadigini biliyorsa atması lazım snaa wasil i ben çok seviyorum o yuzden onun adini yazdım o odul alınca ben mutlu olurum ben sadece bugün ku rol için konuştum adam kac saat senin rolünü takip etmiş senin gibi adamin onu görmemesi beni şaşırttı diye yazdım buraya dost hepsi bu
Yok kalsın bende seni severdim geçen gün erhanada dedim Ferhat abi kazansın bilerek onun rollerini takip ediyorum diye sağlık olsun hayırlı akşamlarSorun değil dost konu o değil seni severim o ayrı konu sadece seçim yapsrken ona dikkat etimyoksa baştan sona takip ettin hakkında ve bugün sana mutlaka atacağım problem yok
Boşa mı ortak yaptık sinani ihya edecem yakın zamanda😀Sinan bu konularda çok iyi kalpli biri sinan da eger oldumu kolay kolay zorda olan adamı bos gecmez yıllardır sinan ayni zaten
AfiyetSinani sürekli elstiririm ona rağmen adam bana iki kere sigara al usta diye attı
Amiiinn 🥰Boşa mı ortak yaptık sinani ihya edecem yakın zamanda😀
Bilsem cebimde ki parayı atarım ama nerden bileyimMuro ve sen benim için aynısınız benim kazandığım rolde yoktu olmadığı için benim de rol başarılı oldu ona odul vermedim sende yoktun sanada veremedim ama senin sigaranin olmadığıni bilsem 1 degil 3 paketlik sigara parası atardim snaa muroda eger senin sigaranin bile olmadigini biliyorsa atması lazım snaa wasil i ben çok seviyorum o yuzden onun adini yazdım o odul alınca ben mutlu olurum ben sadece bugün ku rol için konuştum adam kac saat senin rolünü takip etmiş senin gibi adamin onu görmemesi beni şaşırttı diye yazdım buraya dost hepsi bu
Bende seni biliyorum artık gönlü zengin adamsin dost benimde burda sevdiğim 10 tane adam var isterim ki her gün kazanalım dağıtalım bizde nefes alalım da bir alıp 5 kaybediyoruz be dost valla artik kazanc yokki dağıtım yapalimHepimiz arkadaşız ve gerçekten forumdaki herkesi ayrı severim inşallah kazanırız tanıdık tanimadik dost düşman ayırt etmeden herkese atarım ben paylaşmaktan zevk alırım yeminle hoşuma gidiyor yaridmci olamk
Eminim zaten şüphem bile yok dostBilsem cebimde ki parayı atarım ama nerden bileyim
Eyvallah dost 🙏Sinan bu konularda çok iyi kalpli biri sinan da eger oldumu kolay kolay zorda olan adamı bos gecmez yıllardır sinan ayni zaten
Dost ben son rolde kazandim zaten kazandığım para 1700 du 750 dağıttim ardından 600 daha dagittim ama seni es geçtim kusura bakma çünkü sana cidden 250 atmayı kendime yakıştıramadım daha büyük kazançlarda ilk odul atacağım kişi sensin unutma bunuBoşa mı ortak yaptık sinani ihya edecem yakın zamanda😀
Eyvallah dost adamsınBilsem cebimde ki parayı atarım ama nerden bileyim
Bu aralar her yontemde herkes sıkintı yasiyor dost site oder normaldeÇekimde bir sorun var. Beklicez biraz Ekli dosyayı görüntüle 836506
Acelemiz yok hayırlısıyla kardoÇekimde bir sorun var. Beklicez biraz Ekli dosyayı görüntüle 836506
Sıkıntı yok ya canınız sağolsun düşünmen yeter toparlarim ben elbetDost ben son rolde kazandim zaten kazandığım para 1700 du 750 dağıttim ardından 600 daha dagittim ama seni es geçtim kusura bakma çünkü sana cidden 250 atmayı kendime yakıştıramadım daha büyük kazançlarda ilk odul atacağım kişi sensin unutma bunu