Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BySwigger / Kasa 300 Hedef 3k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,217
38,110
113
Muro ve sen benim için aynısınız benim kazandığım rolde yoktu olmadığı için benim de rol başarılı oldu ona odul vermedim sende yoktun sanada veremedim ama senin sigaranin olmadığıni bilsem 1 degil 3 paketlik sigara parası atardim snaa muroda eger senin sigaranin bile olmadigini biliyorsa atması lazım snaa wasil i ben çok seviyorum o yuzden onun adini yazdım o odul alınca ben mutlu olurum ben sadece bugün ku rol için konuştum adam kac saat senin rolünü takip etmiş senin gibi adamin onu görmemesi beni şaşırttı diye yazdım buraya dost hepsi bu
Hepimiz arkadaşız ve gerçekten forumdaki herkesi ayrı severim inşallah kazanırız tanıdık tanimadik dost düşman ayırt etmeden herkese atarım ben paylaşmaktan zevk alırım yeminle hoşuma gidiyor yaridmci olamk

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
12,028
113
Sorun değil dost konu o değil seni severim o ayrı konu sadece seçim yapsrken ona dikkat etimyoksa baştan sona takip ettin hakkında ve bugün sana mutlaka atacağım problem yok
Yok kalsın bende seni severdim geçen gün erhanada dedim Ferhat abi kazansın bilerek onun rollerini takip ediyorum diye sağlık olsun hayırlı akşamlar

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
12,028
113
Muro ve sen benim için aynısınız benim kazandığım rolde yoktu olmadığı için benim de rol başarılı oldu ona odul vermedim sende yoktun sanada veremedim ama senin sigaranin olmadığıni bilsem 1 degil 3 paketlik sigara parası atardim snaa muroda eger senin sigaranin bile olmadigini biliyorsa atması lazım snaa wasil i ben çok seviyorum o yuzden onun adini yazdım o odul alınca ben mutlu olurum ben sadece bugün ku rol için konuştum adam kac saat senin rolünü takip etmiş senin gibi adamin onu görmemesi beni şaşırttı diye yazdım buraya dost hepsi bu
Bilsem cebimde ki parayı atarım ama nerden bileyim

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,050
22,502
113
Hepimiz arkadaşız ve gerçekten forumdaki herkesi ayrı severim inşallah kazanırız tanıdık tanimadik dost düşman ayırt etmeden herkese atarım ben paylaşmaktan zevk alırım yeminle hoşuma gidiyor yaridmci olamk
Bende seni biliyorum artık gönlü zengin adamsin dost benimde burda sevdiğim 10 tane adam var isterim ki her gün kazanalım dağıtalım bizde nefes alalım da bir alıp 5 kaybediyoruz be dost valla artik kazanc yokki dağıtım yapalim

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,050
22,502
113
Boşa mı ortak yaptık sinani ihya edecem yakın zamanda😀
Dost ben son rolde kazandim zaten kazandığım para 1700 du 750 dağıttim ardından 600 daha dagittim ama seni es geçtim kusura bakma çünkü sana cidden 250 atmayı kendime yakıştıramadım daha büyük kazançlarda ilk odul atacağım kişi sensin unutma bunu

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,568
16,292
113
Dost ben son rolde kazandim zaten kazandığım para 1700 du 750 dağıttim ardından 600 daha dagittim ama seni es geçtim kusura bakma çünkü sana cidden 250 atmayı kendime yakıştıramadım daha büyük kazançlarda ilk odul atacağım kişi sensin unutma bunu
Sıkıntı yok ya canınız sağolsun düşünmen yeter toparlarim ben elbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...