Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BySwigger / Kasa 300 Hedef 3k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,106
9,503
113
88 86 ev atis 4 saniye var

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,332
38,160
113
Valla benim sıkıntılarım var hiç bu aralar rol konularına girmek istemiyorum artık ama bugu Beşiktaşın listesinde wasil varken muronun olmaması beni çok şaşırttı valla
Şaşırtmasın dost ben onbeş günlük yokluk süreci yaşadık wasil bana iki kere rol dışında abi sigara alırsın diye attı murobaskan 6 k kazanıp 3k dagittiginda sigarasız olduğumu biliyordu 100 TL ha eksik ha fazla deyip atabilirdi istese

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,332
38,160
113
Haklı olarak ödül atarken en önemli seçimi ahde vefa eşliğinde yapmak zorundayım yoksa hepimiz kardeşiz

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
19,344
8,192
113
Şaşırtmasın dost ben onbeş günlük yokluk süreci yaşadık wasil bana iki kere rol dışında abi sigara alırsın diye attı murobaskan 6 k kazanıp 3k dagittiginda sigarasız olduğumu biliyordu 100 TL ha eksik ha fazla deyip atabilirdi istese
Bjk sana yardımı olmuş olabilir. Sende ona rolling dışında yardımcı olabilirsin amme

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,167
12,099
113
Ben senin sigarasız olduğunu nerden bileyim abi o andan yazsan atmazmiydim sence ağzınla diyon 6k alıp yarısını dağıtmışim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...