- 39,377
- 38,205
- 113
Daha gelemdi ödeme beyelr
Ekli dosyalar
-
172.7 KB Görüntüleme: 10
Neyse konuşuruz zaten bu konuyu adamin konuyu da piq etmeyelimDedimya sorun yok gardaşım bizim abilerimiz yeter
Ben artık hak geçmesin diye takip edenlerden arka planda çekiliş yapıyorumBende takip etmiyorum onun rollerini artık edeceğim adamlarda belli artık
500 leri artik aramıyorum dost bana çok daha büyük tutarlar lazim artik 500 param yok maalesef puahaSaplake Erho bi 500 salda takılalım
Şaşırtmasın dost ben onbeş günlük yokluk süreci yaşadık wasil bana iki kere rol dışında abi sigara alırsın diye attı murobaskan 6 k kazanıp 3k dagittiginda sigarasız olduğumu biliyordu 100 TL ha eksik ha fazla deyip atabilirdi isteseValla benim sıkıntılarım var hiç bu aralar rol konularına girmek istemiyorum artık ama bugu Beşiktaşın listesinde wasil varken muronun olmaması beni çok şaşırttı valla
7-8k yapıp batıyoruz. İlerisi olmuyor artık.500 leri artik aramıyorum dost bana çok daha büyük tutarlar lazim artik 500 param yok maalesef puaha
Beni ne zmn seciyorsun Metin 😂😂😂Ben artık hak geçmesin diye takip edenlerden arka planda çekiliş yapıyorum
Yanlış konu reisDaha gelemdi ödeme beyelr
Bjk sana yardımı olmuş olabilir. Sende ona rolling dışında yardımcı olabilirsin ammeŞaşırtmasın dost ben onbeş günlük yokluk süreci yaşadık wasil bana iki kere rol dışında abi sigara alırsın diye attı murobaskan 6 k kazanıp 3k dagittiginda sigarasız olduğumu biliyordu 100 TL ha eksik ha fazla deyip atabilirdi istese
Metinde bana attı sigara parasıBen artık hak geçmesin diye takip edenlerden arka planda çekiliş yapıyorum
Ben senin sigarasız olduğunu nerden bileyim abi o andan yazsan atmazmiydim sence ağzınla diyon 6k alıp yarısını dağıtmışim zatenŞaşırtmasın dost ben onbeş günlük yokluk süreci yaşadık wasil bana iki kere rol dışında abi sigara alırsın diye attı murobaskan 6 k kazanıp 3k dagittiginda sigarasız olduğumu biliyordu 100 TL ha eksik ha fazla deyip atabilirdi istese
Onun konusu kitlendi ondan attiYanlış konu reis
Tamamda rol takibi var adamınBjk sana yardımı olmuş olabilir. Sende ona rolling dışında yardımcı olabilirsin amme