Victorosimhen
🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 17,265
- 6,390
- 113
148 devam beee
Sende yoktun baya bir süredirİlk adımda patlayan çok 😁
O benden beterToprak.diyor fatiha oku diyo @Lazistan08 🤣🤣
Öyle oldu ağa. Dur dmden anlatayım biraz ozelSende yoktun baya bir süredir
Beni 1 Okan 2 buzlu rakı 3 üstüne soğuk bira cila mafetti akşamada idmana gittim terledim hepten pert oldumOkanm kem gozlu adam degil lan ozi yapma sende 🤣🤣 buzlu buzlu ictin rakiyi gordun ebenin nikahını tersten demi🤣🤣 Allah sifani vwrsin ayrica ksrdesm bol bol balli limonlu su ix o gogsun yumusasin 🙏 O is okanla.aranizdaki mevzu ona.ben bise diyemem 🤣🤣
Yazamadim 😁Öyle oldu ağa. Dur dmden anlatayım biraz ozel
Hiç demiyon yol parası atayım sende gel rakı mangala diyeAbi 2-3 gündür fena hastayım bu @BySwigger gözleri uçak düşürür,
Rakı içmeye gittim buna attım özelden ondan beridir hastayım
Frankeştayn virüsü olmuşum ben covid bile olmadım şimdi sen söyle kazanırsa bana ne kadar atması lazım 😂😂🤪🤪😂🤪🤪🤪
HaydaaaaaO benden beter
Herzaman diyorum konuşmalar duruyor atarım bakHiç demiyon yol parası atayım sende gel rakı mangala diye
Benden hariç 10 tane bahanesi var bana b*k atıyor 🥲😂Beni 1 Okan 2 buzlu rakı 3 üstüne soğuk bira cila mafetti akşamada idmana gittim terledim hepten pert oldum
3 gündür hastaneye git gel yapıyorum pertim
Aramıza kimse gelip girmesin şarkısını armağan ediyorum 😂
Bol bol balli limonlu su ic kisin rakiyi sek ic su da koyma abi tavsiyesi sana alisirsan bida o sekilde icmekten vazgecemezsn ve bas agrinda olmazBeni 1 Okan 2 buzlu rakı 3 üstüne soğuk bira cila mafetti akşamada idmana gittim terledim hepten pert oldum
3 gündür hastaneye git gel yapıyorum pertim
Aramıza kimse gelip girmesin şarkısını armağan ediyorum 😂