- 18,936
- 4,953
- 113
137
İlk adımda patlayan çok 😁Bu büro uğurlu geliyor bana. Hoşgeldin bonusu almıştım şartlar değişmeden. Hiç kaybetmeden çevirmiştim futbolda birde![]()
10 da. Fazla kişiden sonra çok büyük aksilik olmaz ise bi tek sen başarmış oluyorsunBu büro uğurlu geliyor bana. Hoşgeldin bonusu almıştım şartlar değişmeden. Hiç kaybetmeden çevirmiştim futbolda birde![]()
Abi 2-3 gündür fena hastayım bu @BySwigger gözleri uçak düşürür,Ses gelmiiii
Su bizim dm ndden aydinlanmadi abisi 🤣🤣10 da. Fazla kişiden sonra çok büyük aksilik olmaz ise bi tek sen başarmış oluyorsun
Tebrikler
Huaahaha pıhahahaha o ölmüş toprağı üstüne sen at 😂😂😂Su bizim dm ndden aydinlanmadi abisi 🤣🤣
Okanm kem gozlu adam degil lan ozi yapma sende 🤣🤣 buzlu buzlu ictin rakiyi gordun ebenin nikahını tersten demi🤣🤣 Allah sifani vwrsin ayrica ksrdesm bol bol balli limonlu su ix o gogsun yumusasin 🙏 O is okanla.aranizdaki mevzu ona.ben bise diyemem 🤣🤣Abi 2-3 gündür fena hastayım bu @BySwigger gözleri uçak düşürür,
Rakı içmeye gittim buna attım özelden ondan beridir hastayım
Frankeştayn virüsü olmuşum ben covid bile olmadım şimdi sen söyle kazanırsa bana ne kadar atması lazım 😂😂🤪🤪😂🤪🤪🤪
Belki bigun baskalari atar.diyoz.ama krndi kendimizi yesertiyoz.🤣🤣Huaahaha pıhahahaha o ölmüş toprağı üstüne sen at 😂😂😂
@Lazistan08 param olsa aydınlatmaz mıyım sen söyleSu bizim dm ndden aydinlanmadi abisi 🤣🤣
Toprak.diyor fatiha oku diyo @Lazistan08 🤣🤣@Lazistan08 param olsa aydınlatmaz mıyım sen söyle