- 33,951
- 19,792
- 113
Yok la devam. Kumardan uzaklasiyorum iyi oluyor böyle akşamdan akşama devam 🥹🥹😄😄@BySwigger 40 günlük fındık yövmiyesini vurdu işi bırakır şimdi 😀
Attik at bi 5k de güzel rol yapalım puaha odul ne kadar haberin varmi
Meto varken bize sıra mı gelir aw adam sadece bugün 6 kişiden para aldıElendin maalesef
Orası neresi amk biz 1400 e gidiyoruz2300 den gisiyoe millwt şuan başladı
Sürpriz olacak hepimize senle aynı ödül ortalama 400 tahminAttik at bi 5k de güzel rol yapalım puaha odul ne kadar haberin varmi
84k ye 1k olsaydı bari 400 az gibi kanka puahhaSürpriz olacak hepimize senle aynı ödül ortalama 400 tahmin
Dm attim
Pazarlıkla 500 er yaptık sağolsun 🤣84k ye 1k olsaydı bari 400 az gibi kanka puahha
Tas attin elin mi yoruldu la🤣84k ye 1k olsaydı bari 400 az gibi kanka puahha
Ispat etmezsen.. @murobaşkan 400 atayım dedı yok dedım olum parayı ılk kez burda mı gorıyorum sanıyorsun kardesımMeto varken bize sıra mı gelir aw adam sadece bugün 6 kişiden para aldı![]()
Az daha zorla sen yaparsın güveniyorum sna güzel bi rol açardık bizde gidip 1k olarak anlas dost puahaPazarlıkla 500 er yaptık sağolsun 🤣
Daha para gelmedi iki kişi kaldı atmayan. Atmayanların geceye kalır dağıtımı yapıp kahveye geçeceğim
Neden kardes bizde 8k alınca 5k dağıtıyoruzTas attin elin mi yoruldu la🤣
Ordu annemler gidiyor 2300 eOrası neresi amk biz 1400 e gidiyoruz
Herkesin dagıtımı kendine kimisi 100 atar kimisi 10k verir az çok dememek gerek benceNeden kardes bizde 8k alınca 5k dağıtıyoruz
GördümIspat etmezsen.. @murobaşkan 400 atayım dedı yok dedım olum parayı ılk kez burda mı gorıyorum sanıyorsun kardesım
EnayilikNeden kardes bizde 8k alınca 5k dağıtıyoruz