- 13,814
- 9,253
- 113
Bizde zurna durum yiyorduk @Metings1905 😂😂Aynen ole puahab
Bizde zurna durum yiyorduk @Metings1905 😂😂Aynen ole puahab
Sende Abdülhamid ı savundun hahahhaİftira 😄😄😄
Evet 2 kişiye 10k verilecek kanka puahaHahahaha haklısın dağıtım olacakmış dedi @Hakan170 özelden hemen geldim![]()
@BySwigger 40 günlük fındık yövmiyesini vurdu işi bırakır şimdi 😀Bence hak ettin yüce gönüllüğünden
Bıldırım gıdıyo tutan kupon olunca mılleteEvet 2 kişiye 10k verilecek kanka puaha
Ohhh ohhh 100 liraya tavım benEvet 2 kişiye 10k verilecek kanka puaha
Vallahi ole bunlar tam teskilat kurmuşlar vallaBıldırım gıdıyo tutan kupon olunca mıllete
Gelmem@sinansrml63 Erhan burda gel
Maşallah kendi rolümuzun peşine düştük kaçırdık burayı ama dostumuz kazanmasına Sevindik. Kötü gün dostlarını unutmaz dostumuzResital 😎
Çekim verdim. Liste yapicam. @Marley15 yapacak dağıtımı. Kendisine ulaşacağım. Ekli dosyayı görüntüle 822313
2300 den gisiyoe millwt şuan başladı@BySwigger 40 günlük fındık yövmiyesini vurdu işi bırakır şimdi 😀
Hahahhaha diyene bak bütün kuponlara yorum yapıyorBıldırım gıdıyo tutan kupon olunca mıllete
Hasım olucazVallahi ole bunlar tam teskilat kurmuşlar valla
Klimayi yaptırdık havalar serinledi ne diyon sen bu işeBıldırım gıdıyo tutan kupon olunca mıllete
PauahahahahabaSımdı avm oldu amk ıcerısı puhaha
Yan tarafa cekilis konusu var kanka gelirse 1 kisiye 100 tl verilecek gidip bi beğen belki sna cikarOhhh ohhh 100 liraya tavım ben![]()
TebrkklerResital 😎
Çekim verdim. Liste yapicam. @Marley15 yapacak dağıtımı. Kendisine ulaşacağım. Ekli dosyayı görüntüle 822313
Offf roll gıder o ortama 😀Klimayi yaptırdık havalar serinledi ne diyon sen bu işe
Burası kalabalık bizde gidelim SinanımGelmem