- 23,731
- 22,139
- 113
Valla dağıtımı es geçtim de 3k ye 84k fenaResital 😎
Çekim verdim. Liste yapicam. @Marley15 yapacak dağıtımı. Kendisine ulaşacağım. Ekli dosyayı görüntüle 822313
Valla dağıtımı es geçtim de 3k ye 84k fenaResital 😎
Çekim verdim. Liste yapicam. @Marley15 yapacak dağıtımı. Kendisine ulaşacağım. Ekli dosyayı görüntüle 822313
Doymadin bugün sende dost kaçıncı rolling oldu bugün puahahBi rolling sponsorluğu hakettim mi😅
Harbi çok iyiValla dağıtımı es geçtim de 3k ye 84k fena
Tebrikler kardeşim daim olsun 🧿🧿Resital 😎
Bende 1k ya 17 k alacaktım hala küfür ediyorum o masa teniscisine günümü zehir ettiValla dağıtımı es geçtim de 3k ye 84k fena
Kazanıp kazandırıyoruz napalim 😀Doymadin bugün sende dost kaçıncı rolling oldu bugün puahah
Bizde 250 ytl ye 300 alalım peşindeyizValla dağıtımı es geçtim de 3k ye 84k fena
Espri yapmıştım zaten dost yanlış anlama lütfen puabaKazanıp kazandırıyoruz napalim 😀
Başından fazlaBizde 250 ytl ye 300 alalım peşindeyiz![]()
Ben geldıgımde kımse yoktu tarlaydı burasıEspri yapmıştım zaten dost yanlış anlama lütfen puaba
@sinansrml63 Erhan burda gelEspri yapmıştım zaten dost yanlış anlama lütfen puaba
Aynen ole puahabBen geldıgımde kımse yoktu tarlaydı burası
Ye onları mülayim abiKazanıp kazandırıyoruz napalim 😀
Babam derdi mahalle için 😂Ben geldıgımde kımse yoktu tarlaydı burası
Ne tarlasi tarla bile yoktuBen geldıgımde kımse yoktu tarlaydı burası
Ben bilerek yazmadım önxekı gittifim 2 rol kaybetti adamı yakmak istemedim 🤣🤣Ben geldıgımde kımse yoktu tarlaydı burası
Sımdı avm oldu amk ıcerısı puhahaNe tarlasi tarla bile yoktu
İftira 😄😄😄Hahahaha haklısın dağıtım olacakmış dedi @Hakan170 özelden hemen geldim![]()