- 1,847
- 758
- 113
profilden bonuslara oradan bonus talebine tıklayınca beymenbtakip.com e atıyor oradan talep veriliorcanlı destek veriyor link
profilden bonuslara oradan bonus talebine tıklayınca beymenbtakip.com e atıyor oradan talep veriliorcanlı destek veriyor link
Şunu kaldır ramazan ramazan sövdürtme kendine şimdi ne deneme bonusu var paylasmissin deneme bonusu diye nede bonus talep var ya kaldır yada milletin iç sesi olarak ben sövücem sana dolu dolu haberin olsun öyle bir sövücem ki 10 sene yeticek sanaprofilden bonuslara oradan bonus talebine tıklayınca beymenbtakip.com e atıyor oradan talep verilior
bunun konusu açılan site ile ilgisi yok sövecek yer aramadan önce önceki konuşmaları oku birisi beymenslot için sms özel davet attı bende bu sms özel listede adın varsa ekleniyor dedim başkası da beymenslot için bonus talep linki istedi bende buradan başvuru yapılıyor diyip başvuru linkini attımŞunu kaldır ramazan ramazan sövdürtme kendine şimdi ne deneme bonusu var paylasmissin deneme bonusu diye nede bonus talep var ya kaldır yada milletin iç sesi olarak ben sövücem sana dolu dolu haberin olsun öyle bir sövücem ki 10 sene yeticek sana
Sana demedim zaten atlama yeni gelin gibi konuyu açan lakota soyledimbunun konusu açılan site ile ilgisi yok sövecek yer aramadan önce önceki konuşmaları oku birisi beymenslot için sms özel davet attı bende bu sms özel listede adın varsa buradan başvuru yapılıyor diyip başvuru linkini attım
benden alıntı yapıp sövdürtme kendini diyince konu sahibinin üstüne alınacağını sanmıyorum alıntıyı konu sahibinden yaparsan o üstüne alınır ben değilSana demedim zaten atlama yeni gelin gibi konuyu açan lakota soyledim
abi sana guzel bir papatya cayi gonderiyorum mışıl mışıl uyuSana demedim zaten atlama yeni gelin gibi konuyu açan lakota soyledim
İster üstüne ister altına alın senin alınışına bağlıbenden alıntı yapıp sövdürtme kendini diyince konu sahibinin üstüne alınacağını sanmıyorum alıntıyı konu sahibinden yaparsan o üstüne alınır ben değil
Hocam benim mesajımı alıntılayıp sövdürtme diyorsan bunu başkası alınmaz anlaşılan gerginsin hayırlı ramazanlar dilerim uzatmaya gerek yokİster üstüne ister altına alın senin alınışına bağlı
Hayırdır Tolga bana mı diyonİster üstüne ister altına alın senin alınışına bağlı
AldinmiCanlıya mail mi geldi diyoruz mailin ekran görüntüsünü istiyomu
Kardes sen hangi koyun agasisinSana demedim zaten atlama yeni gelin gibi konuyu açan lakota soyledim
Hayır vermiyorlar ben 45 dakika sıra bekledim mail geldi kayıt oldum dedim deneme bonusumuz yok yazdı biraz daha yazdım 20 dakika cevap vermedi sohbetten attıSırada 30 kişi var deneme bonusu eklio mu ona göre kayıt oliyim
😄 Umut fakirin ekmeğiKo
Hayır vermiyorlar ben 45 dakika sıra bekledim mail geldi kayıt oldum dedim deneme bonusumuz yok yazdı biraz daha yazdım 20 dakika cevap vermedi sohbetten attı
TorpilliKardes sen hangi koyun agasisin
Konuyu kapatsalar da daha üye kazanmasa şunlar😄 Umut fakirin ekmeği
mail adresini verir misin bu gonderilen meesajinKişiye özel olabilir canlıya sorun. Bana mail gelmiş üye oldum. 1000 yap 100 yatır 500 çek.
Betting website
www.8bymaske.com
Alanlara bol şans.