Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu ByMaske 200 TL Deneme Bonusu

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
226
134
43
profilden bonuslara oradan bonus talebine tıklayınca beymenbtakip.com e atıyor oradan talep verilior
Şunu kaldır ramazan ramazan sövdürtme kendine şimdi ne deneme bonusu var paylasmissin deneme bonusu diye nede bonus talep var ya kaldır yada milletin iç sesi olarak ben sövücem sana dolu dolu haberin olsun öyle bir sövücem ki 10 sene yeticek sana

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
bymaske sitesi bonusu eklemiyor beyler üye olmayın mail vs. deseniz de oto cevap atıyor deneme bonusu kampanyamız yok ekleme sağlanmıyor diye

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
Şunu kaldır ramazan ramazan sövdürtme kendine şimdi ne deneme bonusu var paylasmissin deneme bonusu diye nede bonus talep var ya kaldır yada milletin iç sesi olarak ben sövücem sana dolu dolu haberin olsun öyle bir sövücem ki 10 sene yeticek sana
bunun konusu açılan site ile ilgisi yok sövecek yer aramadan önce önceki konuşmaları oku birisi beymenslot için sms özel davet attı bende bu sms özel listede adın varsa ekleniyor dedim başkası da beymenslot için bonus talep linki istedi bende buradan başvuru yapılıyor diyip başvuru linkini attım

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
226
134
43
bunun konusu açılan site ile ilgisi yok sövecek yer aramadan önce önceki konuşmaları oku birisi beymenslot için sms özel davet attı bende bu sms özel listede adın varsa buradan başvuru yapılıyor diyip başvuru linkini attım
Sana demedim zaten atlama yeni gelin gibi konuyu açan lakota soyledim

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
Sana demedim zaten atlama yeni gelin gibi konuyu açan lakota soyledim
benden alıntı yapıp sövdürtme kendini diyince konu sahibinin üstüne alınacağını sanmıyorum alıntıyı konu sahibinden yaparsan o üstüne alınır ben değil

Erdal35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
889
267
63
Sırada 30 kişi var deneme bonusu eklio mu ona göre kayıt oliyim

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
Ko
Sırada 30 kişi var deneme bonusu eklio mu ona göre kayıt oliyim
Hayır vermiyorlar ben 45 dakika sıra bekledim mail geldi kayıt oldum dedim deneme bonusumuz yok yazdı biraz daha yazdım 20 dakika cevap vermedi sohbetten attı