http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Büyük Risk

Kupon Miktarı
6780
Kupon Oranı
2.21

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,343
17,452
113
Engelli bir arkadaşmış ama parayı bulunca engelini unutup koşmaya başlıyor. Allahin hikmetinden sual edilmez. Dalga geçmek ne haddimize
Haşa engellik durumuna dalga geçmek ne haddimize nede insanlığa sığar, kendisi iyi bir insan değil, hatta dupeduz Kolpacı onun için sevindim yatmasina

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,208
2,687
113
Telefon niye sifir aliyon dostum boylr yerlerden git telefonculara mahalle arası telefonculara telefon alıp satan çok var ben 27 binlik kutusu açılmamış telefonu gecen 15 bine aldim

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,375
11,404
113
Haşa engellik durumuna dalga geçmek ne haddimize nede insanlığa sığar, kendisi iyi bir insan değil, hatta dupeduz Kolpacı onun için sevindim yatmasina
Dost bu forumda Engelliyim, depremzedeyim, gaziyim, garibanım, kendini acindirip duygu sömürüsüne ciddi ciddi girip para talep eden adam beş para etmez adamdır. Geçsinler bu ayakları, öbür tarafta engelli adama kumar parası vermenin sanki bonus sevabı var.

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,018
2,787
113
Dost bu forumda Engelliyim, depremzedeyim, gaziyim, garibanım, kendini acindirip duygu sömürüsüne ciddi ciddi girip para talep eden adam beş para etmez adamdır. Geçsinler bu ayakları, öbür tarafta engelli adama kumar parası vermenin sanki bonus sevabı var.
@Malatyali44 bayılıyorum böyle laflarına senin😂😂😂😂

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,092
1,528
113
istanbuldaysan gel 2016 da askerde kulladığım tuşlu telefon var boşta vereyim sana 😁

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,809
38,948
113
Hacıyım hocayım diyenede biat etmeyin
İyi forumlar arif efendi

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,695
3,963
113
istanbuldaysan gel 2016 da askerde kulladığım tuşlu telefon var boşta vereyim sana 😁
tutsa 15k yapıyordu bu çekene kadar 3-4k slotta yer, 2-3k da akşam maçlarına ayırır, işlem ücreti falan derken 5k kalır eline ona da telefon bulamaz telefoncuya gider telefoncu buna 2k lık telefonu 4k ya çakardı bu da 1k ile günü geçirirdi :D foruma neyle giriyorsa onu da satıp oynaması daha iyi dost, banko maç veririz akşama kazanır belki

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,299
10,415
113