xmnfbjkdfsbkdfnkmdfngkgmnhlkmgmhfgTutarsa telefon alacam media markta gidip tutmazsa da yapacak bir şey yok
xmnfbjkdfsbkdfnkmdfngkgmnhlkmgmhfgTutarsa telefon alacam media markta gidip tutmazsa da yapacak bir şey yok
Ne yaptı bu adam kaybetmis herkes dalga geçiyorxmnfbjkdfsbkdfnkmdfngkgmnhlkmgmhfg
dalga gecmek yok telefon alacam muhabbetşne güldüm kaybetti diye değil konuyu mesajı anla da konuş dostumNe yaptı bu adam kaybetmis herkes dalga geçiyor
Senin icin demedim zatendalga gecmek yok telefon alacam muhabbetşne güldüm kaybetti diye değil konuyu mesajı anla da konuş dostum
eeee benim yorumumu cevaplamışsın neyse boşverSenin icin demedim zaten
Engelli bir arkadaşmış ama parayı bulunca engelini unutup koşmaya başlıyor. Allahin hikmetinden sual edilmez. Dalga geçmek ne haddimizeNe yaptı bu adam kaybetmis herkes dalga geçiyor
Haşa engellik durumuna dalga geçmek ne haddimize nede insanlığa sığar, kendisi iyi bir insan değil, hatta dupeduz Kolpacı onun için sevindim yatmasinaEngelli bir arkadaşmış ama parayı bulunca engelini unutup koşmaya başlıyor. Allahin hikmetinden sual edilmez. Dalga geçmek ne haddimize
Dost bu forumda Engelliyim, depremzedeyim, gaziyim, garibanım, kendini acindirip duygu sömürüsüne ciddi ciddi girip para talep eden adam beş para etmez adamdır. Geçsinler bu ayakları, öbür tarafta engelli adama kumar parası vermenin sanki bonus sevabı var.Haşa engellik durumuna dalga geçmek ne haddimize nede insanlığa sığar, kendisi iyi bir insan değil, hatta dupeduz Kolpacı onun için sevindim yatmasina
Hahhahhah otostop cekti
Eve nası gıttın kıral yolun ortasında
@Malatyali44 bayılıyorum böyle laflarına senin😂😂😂😂Dost bu forumda Engelliyim, depremzedeyim, gaziyim, garibanım, kendini acindirip duygu sömürüsüne ciddi ciddi girip para talep eden adam beş para etmez adamdır. Geçsinler bu ayakları, öbür tarafta engelli adama kumar parası vermenin sanki bonus sevabı var.
Hacıyım hocayım diyenede biat etmeyinDost bu forumda Engelliyim, depremzedeyim, gaziyim, garibanım, kendini acindirip duygu sömürüsüne ciddi ciddi girip para talep eden adam beş para etmez adamdır. Geçsinler bu ayakları, öbür tarafta engelli adama kumar parası vermenin sanki bonus sevabı var.
tutsa 15k yapıyordu bu çekene kadar 3-4k slotta yer, 2-3k da akşam maçlarına ayırır, işlem ücreti falan derken 5k kalır eline ona da telefon bulamaz telefoncuya gider telefoncu buna 2k lık telefonu 4k ya çakardı bu da 1k ile günü geçirirdiistanbuldaysan gel 2016 da askerde kulladığım tuşlu telefon var boşta vereyim sana 😁