http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Büyü Yapıldı Mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,079
3,958
113
Ölümden sonrasını görmemiş olmak görmeyeceğin anlamına mı geliyor.

Bize kavuşmayı ummayanlar: "Bize meleklerin indirilmesi ya da Rabbimizi görmemiz gerekmez miydi?" dediler. Yemin olsun onlar kendi kendilerine büyüklük tasladılar ve başkaldırmada çok ileri gittiler.(Furkân Suresi 21. Ayet)
İspat edebilir misin

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,079
3,958
113
Herkesin kendi inancii dusuncesi. Bu arada everylerden slot oynamayin o.cocuklari yarim saatte gotumden kan aldilar bı kere mi kazsndirmaz amk oyunlari

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
Ben Kuran'da emredildiği gibi ayetlerle nasihatte bulundum inanmak veya İnanmamak sana kalmış Allah'ın dilemesiyle sadece şunu ıspatladım Kuran'da dünyadaki her halimiz üzerine bir şeyler yazıyor. Bu ancak gaybı bilmekle mümkün ve gaybı Allah'tan başkası bilmediğine göre kuran Allah'ın kelamıdır.
Birşeyi ispatlayamazsın. Sadece kendini avutursun. Çünkü gerçekler soğuktur. Herkes kaldıramaz.

Dünyaya bir sebep üzerine geldiğini düşünmek istiyorsun. Ölünce sevdiklerine kavuşmayı arzuluyorsun. Bunların hepsi psikolojiktir. Zaten bu yüzden sana gerçekler soğuktur ve herkes yüzleşemez dedim

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,464
14,710
113
Birşeyi ispatlayamazsın. Sadece kendini avutursun. Çünkü gerçekler soğuktur. Herkes kaldıramaz.

Dünyaya bir sebep üzerine geldiğini düşünmek istiyorsun. Ölünce sevdiklerine kavuşmayı arzuluyorsun. Bunların hepsi psikolojiktir. Zaten bu yüzden sana gerçekler soğuktur ve herkes yüzleşemez dedim
Kardeş inanır inanmazsın konuyu uzatmayalım

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
1,161
113
Ya cin çalışmaz seni çalıştırır o borcun verdiği olumsuz his düşünce ve enerji ile beslenir akıllı senin kumarda o kadar borçlanmana neden olan o kötü cinlerden biridir belki.
Baya normal bir şekilde kendimi batırdım :D Şimdi suçu sağ sola atmaya gerek yok. Yanlız hoşuma gitti, ibn.lik cinlerde. Yoksa büyük vole vurmuştum .

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,328
667
113
Her gün her yerde inançsız insanlara da hakaretler savurarak sürekli din propagandası yapmak normalse, bazı kimselerin çıkıp inanmadığını ve neden inanmadığını küfür, hakaret etmeden belirtmesi de anormal karşılanmamalı. Bir görüş normal karşılanıyorsa aksini söylemek ayıp olmamalı

Ayıp olur diye inanmadığı halde inanmıyorum diyemeyen milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede. Neresi ayıp olacaksa. Üstelik inançsız insanların bir ağzına s.çılmadığı kalıyor ülkede. Hakaret zaten diz boyu

Bence diğer tarafı uyarmalısın dostum. Yemediğimiz küfür hakaret yok dincilerden. Sırf inanmadığımız için
Kardesim inanmıyorsan inanma sen neden burada kac kez görüyorum seni surekli dinlere sayıyorsun ? Herkesten bilgili ve bireylerden çok emin olduğunumu sanıyorsun? Şu dünya da ne kadar insan gelmis geçmiş halen daha dinleri curutememis sen mi curuteceksin ? Ben dini eğitim almış biriyim sonrasında deizim ve atezimi de araştırmış acaba mi ? Diye düşündüğüm dönemlerde oldu ( tovbeestagrufullah ) ama zamanla biliminde curudugunu görüyorsun , ateizme cevap veren daha bilgili kisileri dinliyorsun ve bu doğa üstü olayların ki bizzat şahit olduğum şeyler var bende inanmıyordum böyle şeylere ama şahit olunca ve bunu bir insanın yapamayacağını düşününce insan tekrar anlıyor bazı seyleri

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,204
490
83
Her gün her yerde inançsız insanlara da hakaretler savurarak sürekli din propagandası yapmak normalse, bazı kimselerin çıkıp inanmadığını ve neden inanmadığını küfür, hakaret etmeden belirtmesi de anormal karşılanmamalı. Bir görüş normal karşılanıyorsa aksini söylemek ayıp olmamalı

Ayıp olur diye inanmadığı halde inanmıyorum diyemeyen milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede. Neresi ayıp olacaksa. Üstelik inançsız insanların bir ağzına s.çılmadığı kalıyor ülkede. Hakaret zaten diz boyu

Bence diğer tarafı uyarmalısın dostum. Yemediğimiz küfür hakaret yok dincilerden. Sırf inanmadığımız için
Inanan adam inanip diger insanlari da öteki tarafa hazirlamak isterken inancsiz biri neden öteki taraf yok diye propoganda yapar ki. Yok yani hiciz diyosun ama insanlari da hiclige suruklemek gibi derdinde var. Ben bu ateistleri hic anlamadim arkadas ölünce b.ka donusecegine inanip bunu bu kadar fanatik argumanlarla sunmak bana cok tuhaf geliyo. Senin bir kaiden derdin yok ki neden insanlara biseyler ispatlamaya calisiyosun. Nolacak yani diger tarafta dediginin cikmasi veya "bak ben dedim size" şeklinde bunu soylemek icin firsatin olmayacak ki olum sen yoksun zaten hicsin. Niye biseyleri kanitlamaya calisiyorsun???

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,112
1,324
113
Merhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
Geçmiş olsun inş öderler dostum 🤣

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,725
18,966
113
Inanan adam inanip diger insanlari da öteki tarafa hazirlamak isterken inancsiz biri neden öteki taraf yok diye propoganda yapar ki. Yok yani hiciz diyosun ama insanlari da hiclige suruklemek gibi derdinde var. Ben bu ateistleri hic anlamadim arkadas ölünce b.ka donusecegine inanip bunu bu kadar fanatik argumanlarla sunmak bana cok tuhaf geliyo. Senin bir kaiden derdin yok ki neden insanlara biseyler ispatlamaya calisiyosun. Nolacak yani diger tarafta dediginin cikmasi veya "bak ben dedim size" şeklinde bunu soylemek icin firsatin olmayacak ki olum sen yoksun zaten hicsin. Niye biseyleri kanitlamaya calisiyorsun???
Gidere karışan şeye bak demesin mi adam yanlış düşünce. Düşünmek insanoğlunun fıtratında var. Kimisi ifade eder kimisi susar. Söyledikleri doğru demiyorum ama ifade edecek bizde çürütecez ki doğru bildiğimiz yola girebilme ihtimali olsun.

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,578
1,082
113
Merhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
İnanma büyü işlerine büyü yapmak çok büyük günah dost inanma böle şeylere TM

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,328
667
113
Anlamiyorlar işte birilerine inanmadığı şeyi inandırmaya çalıştığında kanıtlamış oluyor heralde 😅, hayır yani diyelim ki dedigi gibi eline ne geçecek? Koskoca boşluk ve amaçsız yaşam gençlikten sonra . Su bi gerçek ki bu konular ömür boyu konuşulur gider ama herzaman bi kapı muhakkak Aralık kalır, öteki tarafa gidişte dönmeyen olmadığı sürece. Yani burada veya başka yerde bunlsri konuşmak anlamsız. Bakacaksın hayatina neye inanıyorsan öyle yasiyacaksin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,100
93,929
113
Olmadığını söylediği şeye düşmanlık ediyor çoğu. Bu durumda deli olman lazım.Sıkıntı aslında Allah’a düşman olmakla alakalı. Bizde zaman zaman isyan ediyoruz da bunların ki farklı boyut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...