http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Büyü Yapıldı Mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,695
1,622
113
Merhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
aynen sana vudu büyüsü yapmış çok tehlikeli büyüdür

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,228
4,412
113
Zamanında bende cinci bi hocaya gitmiştim böyle bi iple düğüm bişiler yaptı akarsuya at dedi
Sakarya kenarına indim ipi atıyom rüzgardan geri geliyor, atıyom geri geliyor. Akşam ezanından sonra yap dedi hava hafif kararmış, dedim az aşağı ineyim suya bırakayım, toprak çöktü suya düştüm. ben suda sürükleniyom arkadaşım yanımda koşuyor bağırıyor son anda suda büyüyen salkım söğüt ağacının dalına tutundumda kurtuldum. Kenarı çıktım, göğsümde muskalar, boynumda okunmuş civalar ayak bileğimde başka muska, her gittiğim cinci hoca bişiler yazdı verdi, her tarafımda muskalar, bişiler var. Hepsini söktüm attım amk cinininde perisininde dedim.
Aylar yıllar geçti şuan desit atesit arası bir yerlerdeyim. Demem şu ki cahillik çok kötü birşey.

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
130
43
İple büyü müyü olduğu yok... Gökten bir melek inip, yolda karşına çıkıp, sende nazar fln da demez. Sana bana gelene kadar, her gün bomba yiyen çocuklar var... İnseler oraya inerler m.
Dolandırıcı gelmiş 50TL tokatlamış gitmiş. Sende giden 50'yi değil büyü mü var peşindesin... Yine de iyi hissettircekse, 3 kere amuda kalkıp sıçınca her büyü bozulur.

1-) Sana niye büyü yapsınlar? Dünya da büyücü olsa, gider Tayyip'e yapar ihale alır, yolunu bulurdu..

2-) Cin vs. de gelmez. İnsan kendine sormalı, bir cin bana niye gelsin. Mesela şimdi soruyorum, cin girse bana, 300-400k borca giricek, gidip 12 saat çalışcak. Deli mi z.kti cini başka insan mı yok m.

3-) Şimdi koro halinde başlayıp 3 gün 3 gece cin desek sövsek gelmez mk. Denedim ordan biliyorum :) Cinleri de iyice salak sanıyor bizim millet :D

Büyüydü cindi rezilliklerinden kop gitsin. Akıl eksikliğinden kaynaklı vakalar...
Ya cin çalışmaz seni çalıştırır o borcun verdiği olumsuz his düşünce ve enerji ile beslenir akıllı senin kumarda o kadar borçlanmana neden olan o kötü cinlerden biridir belki.

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,702
13,424
113
büyü veya peygamber gibi şeyler aslında yok beyler akıllı olun biraz her şeyi açık açık yazıp kavga mı etmek lazım hiçbirimiz yokken bu dünyada ne kanlar döküldü ne savaşlar yapıldı tüm dünya birbirine düşman isa muhammed falan gibi saçma saçma ayrımlar yüzünden.

peygamber veya din hiçbir zaman olmadı hepsi tamamen uydurmaca asırlar önce birilerinin bir yerlerinde uydurup bu zamana kadar ınandırdıgı sacmalıklar. Böyle saçma şeylere inanıp ne kendinizi üzün ne başkasıyla kavga edıp boşa ban yiyin hiçbirini yapmanıza gerek yok burada hepimiz para veya sohbet muhabbet için buradayız.

inanan herkese tabii ki her konuda saygım var ancak bu tür şeylere verdığınız önemi hayatınıza verseniz çok daha konforlu yaşam elde edebilirsiniz ne de olsa bu yorumumu okuyacak kişilerin yarısının yığınla borcu vardır, para problemi vardır.

boşverin böyle şeyleri yiyin için gezin eğlenin kumarınızı oynayın sigaranızı için hayattan nasıl keyif alıyorsanız o şekilde yaşayın.

son olarak gözünüzle görmediğiniz kulağınızla duymadığınız kanıtlanamamış hiçbir şeye inanmayın bu bir tercih değil zorunluluktur.

herkese bol şans.

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
130
43
Bunların hepsi hayal ürünüdür. Dünyada ne kadar din varsa hepsi insan yapımıdır. İnsanlık neden dünyaya geldiğinin ve ölünce ne olacağının cevabını bulamadığı için kendisini rahatlatabilmek adına kafasında birsürü dinler ve tanrılar üretmiştir. Dinlerinin ispatını da deist argümanlarıyla yapıp dinlerinin gerçek olduğunu kanıtladıklarını zannederler ve bir de üstüne inançsız insanlara acıyıp bunlar ne kadar cahil derler
Ey iman edenler! Mallarınızı aranızda hırsızlık, rüşvet, faiz ve kumar gibi meşrû olmayan yollarla yemeyin. Karşılıklı rızâya dayanan bir ticaret yapmanız ise elbette meşrûdur. Kendi nefislerinizi de öldürmeyin. Doğrusu Allah size karşı çok merhametlidir.﴾44﴿
Cennet ehli cehennem ehline, “Biz rabbimizin bize vaad ettiğini gerçek bulduk; siz de rabbinizin size vaad ettiğini gerçek buldunuz mu?” diye seslenir. “Evet!” derler. Ve aralarından bir duyurucu, “Allah’ın lâneti zalimlerin üzerine olsun!” diye bağırır.
﴾45﴿
Onlar, Allah yolundan alıkoyan ve onu eğip bükmek isteyenlerdir; onlar âhireti de inkâr edenlerdir.

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
Ey iman edenler! Mallarınızı aranızda hırsızlık, rüşvet, faiz ve kumar gibi meşrû olmayan yollarla yemeyin. Karşılıklı rızâya dayanan bir ticaret yapmanız ise elbette meşrûdur. Kendi nefislerinizi de öldürmeyin. Doğrusu Allah size karşı çok merhametlidir.﴾44﴿
Cennet ehli cehennem ehline, “Biz rabbimizin bize vaad ettiğini gerçek bulduk; siz de rabbinizin size vaad ettiğini gerçek buldunuz mu?” diye seslenir. “Evet!” derler. Ve aralarından bir duyurucu, “Allah’ın lâneti zalimlerin üzerine olsun!” diye bağırır.
﴾45﴿
Onlar, Allah yolundan alıkoyan ve onu eğip bükmek isteyenlerdir; onlar âhireti de inkâr edenlerdir.
Neyi ispatladın bunları yazmakla onu anlayamadım. Sana inanmadığın bir dinin kitabından pasajlar yazsalar vay be falan mı diyeceksin.

Bir de deist argümanlarıyla dininin gerçek olduğunu ispatla da tam olsun. Arı bal yapıyor inek süt veriyor demek ki böyleyse zibilyon tane din arasından islam gerçek de

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
130
43
Neyi ispatladın bunları yazmakla onu anlayamadım. Sana inanmadığın bir dinin kitabından pasajlar yazsalar vay be falan mı diyeceksin.

Bir de deist argümanlarıyla dininin gerçek olduğunu ispatla da tam olsun. Arı bal yapıyor inek süt veriyor demek ki böyleyse zibilyon tane din arasından islam gerçek de
Sen tam bir zalimsin Allah'ın laneti zalimlerin üstüne olsun Onlar, Allah yolundan alıkoyan ve onu eğip bükmek isteyenlerdir; onlar âhireti de inkâr edenlerdir.

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
Sen tam bir zalimsin Allah'ın laneti zalimlerin üstüne olsun Onlar, Allah yolundan alıkoyan ve onu eğip bükmek isteyenlerdir; onlar âhireti de inkâr edenlerdir.
IQ seviyen kaç senin. Sen gördün de inkar etmek mi kaldı. Adı üstünde bunun adı inanç. Yani bilgi değil

Ben dünyada hiçkimsenin ölümden sonrasını bildiğini düşünmüyorum

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
130
43

Eğer biz onlara melekleri indirseydik, ölüler de onlarla konuşsaydı ve her şeyi toplayıp karşılarına getirseydik, yine de inanacak değiller Allah dilemedikçe fakat çokları bunu bilmezler.(En'âm Sûresi 111)

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
130
43
IQ seviyen kaç senin. Sen gördün de inkar etmek mi kaldı. Adı üstünde bunun adı inanç. Yani bilgi değil

Ben dünyada hiçkimsenin ölümden sonrasını bildiğini düşünmüyorum
Ölümden sonraki halini bilmiyorum evet ama şimdiki halimizi biliyorum ona göre yazdım.Bilinmez belki Allah sana Bir hidayet kapısı açar ve hidayet eder ve ahirette bunu sana diyen olmaz belki diyen olursun.

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
Eğer biz onlara melekleri indirseydik, ölüler de onlarla konuşsaydı ve her şeyi toplayıp karşılarına getirseydik, yine de inanacak değiller Allah dilemedikçe fakat çokları bunu bilmezler.(En'âm Sûresi 111)
Bu tarz şeyler yazmasının nesi büyüleyici. O sistemin içinde insanları tutabilmek için tabi ki böyle şeyler yazacak.

Gerçekte hiçkimse ölümden sonrasını falan görmedi. Bilmiyoruz demek senin gibi insanları tatmin etmediği için böyle şeylere sarılıyorsun. Bu psikolojik bir durum. Birsürü dinler ve tanrılar da bilinmezlik hissini köreltebilmek için insanlar tarafından icat edildi

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
130
43
Bu tarz şeyler yazmasının nesi büyüleyici. O sistemin içinde insanları tutabilmek için tabi ki böyle şeyler yazacak.

Gerçekte hiçkimse ölümden sonrasını falan görmedi. Bilmiyoruz demek senin gibi insanları tatmin etmediği için böyle şeylere sarılıyorsun. Bu psikolojik bir durum. Birsürü dinler ve tanrılar da bilinmezlik hissini köreltebilmek için insanlar tarafından icat edildi
Ölümden sonrasını görmemiş olmak görmeyeceğin anlamına mı geliyor.

Bize kavuşmayı ummayanlar: "Bize meleklerin indirilmesi ya da Rabbimizi görmemiz gerekmez miydi?" dediler. Yemin olsun onlar kendi kendilerine büyüklük tasladılar ve başkaldırmada çok ileri gittiler.(Furkân Suresi 21. Ayet)

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
büyü veya peygamber gibi şeyler aslında yok beyler akıllı olun biraz her şeyi açık açık yazıp kavga mı etmek lazım hiçbirimiz yokken bu dünyada ne kanlar döküldü ne savaşlar yapıldı tüm dünya birbirine düşman isa muhammed falan gibi saçma saçma ayrımlar yüzünden.

peygamber veya din hiçbir zaman olmadı hepsi tamamen uydurmaca asırlar önce birilerinin bir yerlerinde uydurup bu zamana kadar ınandırdıgı sacmalıklar. Böyle saçma şeylere inanıp ne kendinizi üzün ne başkasıyla kavga edıp boşa ban yiyin hiçbirini yapmanıza gerek yok burada hepimiz para veya sohbet muhabbet için buradayız.

inanan herkese tabii ki her konuda saygım var ancak bu tür şeylere verdığınız önemi hayatınıza verseniz çok daha konforlu yaşam elde edebilirsiniz ne de olsa bu yorumumu okuyacak kişilerin yarısının yığınla borcu vardır, para problemi vardır.

boşverin böyle şeyleri yiyin için gezin eğlenin kumarınızı oynayın sigaranızı için hayattan nasıl keyif alıyorsanız o şekilde yaşayın.

son olarak gözünüzle görmediğiniz kulağınızla duymadığınız kanıtlanamamış hiçbir şeye inanmayın bu bir tercih değil zorunluluktur.

herkese bol şans.
Şehitlik kavramı da birçok dinde olan ve kökeni eski Viking inancına kadar uzanan bir kavramdır. Eski Viking inancında sadece cesur savaşçılar Valhalla denen cennete gidebilirlerdi. İnsanları savaşmaya teşvik edebilmek için söylenen sözler olduğu çok açık

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
Ölümden sonrasını görmemiş olmak görmeyeceğin anlamına mı geliyor.

Bize kavuşmayı ummayanlar: "Bize meleklerin indirilmesi ya da Rabbimizi görmemiz gerekmez miydi?" dediler. Yemin olsun onlar kendi kendilerine büyüklük tasladılar ve başkaldırmada çok ileri gittiler.(Furkân Suresi 21. Ayet)
Bilmiyoruz diyorum. Kimse görmedi diyorum. Her kim sana ben biliyorum diyorsa o kişi yalancıdır diyorum. En sonunda söylettin

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
130
43

Ben Kuran'da emredildiği gibi ayetlerle nasihatte bulundum inanmak veya İnanmamak sana kalmış Allah'ın dilemesiyle sadece şunu ıspatladım Kuran'da dünyadaki her halimiz üzerine bir şeyler yazıyor. Bu ancak gaybı bilmekle mümkün ve gaybı Allah'tan başkası bilmediğine göre kuran Allah'ın kelamıdır.

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,079
3,958
113

herkese bol şans.
Ben inanmıyorum inanana saygım var.

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,461
14,707
113
Ben Kuran'da emredildiği gibi ayetlerle nasihatte bulundum inanmak veya İnanmamak sana kalmış Allah'ın dilemesiyle sadece şunu ıspatladım Kuran'da dünyadaki her halimiz üzerine bir şeyler yazıyor. Bu ancak gaybı bilmekle mümkün ve gaybı Allah'tan başkası bilmediğine göre kuran Allah'ın kelamıdır.
Herkesin dini kendine kardeşim neyi ispatlamaya çalışıyorsun sal gitsin elemanı ölünce görecem ben onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...