- 80,244
- 53,079
- 113
Bol şanslarGelirse konudan 5 kisiye ulasiriz herkese bol sans Ekli dosyayı görüntüle 637268
Bol şanslarGelirse konudan 5 kisiye ulasiriz herkese bol sans Ekli dosyayı görüntüle 637268
Bol şansGelirse konudan 5 kisiye ulasiriz herkese bol sans Ekli dosyayı görüntüle 637268
Gelir miBol şanslar dost
Ben tekli 10 oran altına oynamıyorum dost ama güzel duruyorGelir mi
Bol şanslar dostGelirse konudan 5 kisiye ulasiriz herkese bol sans Ekli dosyayı görüntüle 637268
Ispanya ilk yari 2 1 skor yada 1 2 pyhahahaBen tekli 10 oran altına oynamıyorum dost ama güzel duruyor
Asdas
Sudi arabistan bahreyn iy 2-1 yapıjjjtırIspanya ilk yari 2 1 skor yada 1 2 pyhahaha
Bende sirbistandan korkuyom mac basi atmazsa hemen sıkintiGüzel kupon Polonya Maçı gelirse gelir bence
Dur bakam@JoeQuanqa burada bak
Kosova bence gelir, Romanya da gelir, Polonya atarsa oda gelir, Ama işte burda dur Sırbistan maçına bakar.Gelirse konudan 5 kisiye ulasiriz herkese bol sans Ekli dosyayı görüntüle 637268
Bak 2 üste yazdim aynisi ak demek bugunde bundan yatacaz puhahaha ev handiden vazgecip aldim 3 1 diye dusunuyodum da ispanya topa cok sahip olup skebilir maci sirplar acisindanKosova bence gelir, Romanya da gelir, Polonya atarsa oda gelir, Ama işte burda dur Sırbistan maçına bakar.
Gördüm şimdi bana hırvatlar ilk golü yerse direk 1-1 olur ama sırbistan ilk golü atması lazım ispanya gol atınca savunma iyi yapıyor ama gelebilir bu kupon la.Bak 2 üste yazdim aynisi ak demek bugunde bundan yatacaz puhahaha ev handiden vazgecip aldim 3 1 diye dusunuyodum da ispanya topa cok sahip olup skebilir maci sirplar acisindan
Aynen bosna gibi umutsuz degil bakma ak dun 4 mac bildik salak gibi 5.den patladik bugun o kadar rahat gitmez birde hepsi ayni saatte o kötüGördüm şimdi bana hırvatlar ilk golü yerse direk 1-1 olur ama sırbistan ilk golü atması lazım ispanya gol atınca savunma iyi yapıyor ama gelebilir bu kupon la.