Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti butragueno / Uluslar Ligi Kuponu

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
9.99

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,066
50,123
113
Güzel kupon Polonya Maçı gelirse gelir bence

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Kosova bence gelir, Romanya da gelir, Polonya atarsa oda gelir, Ama işte burda dur Sırbistan maçına bakar.
Bak 2 üste yazdim aynisi ak demek bugunde bundan yatacaz puhahaha ev handiden vazgecip aldim 3 1 diye dusunuyodum da ispanya topa cok sahip olup skebilir maci sirplar acisindan

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,886
23,344
113
Bak 2 üste yazdim aynisi ak demek bugunde bundan yatacaz puhahaha ev handiden vazgecip aldim 3 1 diye dusunuyodum da ispanya topa cok sahip olup skebilir maci sirplar acisindan
Gördüm şimdi bana hırvatlar ilk golü yerse direk 1-1 olur ama sırbistan ilk golü atması lazım ispanya gol atınca savunma iyi yapıyor ama gelebilir bu kupon la.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Gördüm şimdi bana hırvatlar ilk golü yerse direk 1-1 olur ama sırbistan ilk golü atması lazım ispanya gol atınca savunma iyi yapıyor ama gelebilir bu kupon la.
Aynen bosna gibi umutsuz degil bakma ak dun 4 mac bildik salak gibi 5.den patladik bugun o kadar rahat gitmez birde hepsi ayni saatte o kötü