- 22,435
- 23,079
- 113
Aynen son anda yemiş yine bocaya kaldıkBu mal houston nasil verdi yariyi yav 4 fark ondeydi
Aynen son anda yemiş yine bocaya kaldıkBu mal houston nasil verdi yariyi yav 4 fark ondeydi
La bizimde vardi kupon yari 3 fark nerden gwldi verdi tüüAynen son anda yemiş yine bocaya kaldık
bu kupon değilmiş az daha salya sümük ağlıyordumLa bizimde vardi kupon yari 3 fark nerden gwldi verdi tüü
O kesin diye bakıyordum ben takip bile etmedim son anda dönmüşLa bizimde vardi kupon yari 3 fark nerden gwldi verdi tüü
Aynen janvaj dost ben ve drogbadan istedi benimki yine lakers maci ust yanina drogba houston ilk yari istebu kupon değilmiş az daha salya sümük ağlıyordum
He ya sayi mi geri alindi ne bir ara 46 50 gordum 50 49 bitmisO kesin diye bakıyordum ben takip bile etmedim son anda dönmüş
44-50 idi en son sonra bakmadım ben dk azdı zaten ordan vermez zaten favori dedimHe ya sayi mi geri alindi ne bir ara 46 50 gordum 50 49 bitmis
Iste 49 sayi atmis nasil oldu o44-50 idi en son sonra bakmadım ben dk azdı zaten ordan vermez zaten favori dedim
Geri alınmış demeki 3 girip çizgi olayı falan olmuştur belkideIste 49 sayi atmis nasil oldu o
48 keşke 45 olsa 😀@Fterim1905 phil perde 45 atti puhsha
Portland sıkıntılı biraz diğerleri gelmiş bileGelirse sabah 2 kisiye ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 714088
Kanka atsin üst sldik48 keşke 45 olsa 😀
Houston geridePortland sıkıntılı biraz diğerleri gelmiş bile
O gelir bence tecavüz eder 3. PerşembeHouston geride
1 2 şikesi houston ne takımları yendi bunuda yensin bi zahmetHouston geride
Perşembe değilde çarşamba günü ederse gelirO gelir bence tecavüz eder 3. Perşembe
Houstona hala cozemedim vallaO gelir bence tecavüz eder 3. Perşembe
Boca 4 11 laO gelir bence tecavüz eder 3. Perşembe