- 22,435
- 23,079
- 113
Bu kupon çok rahat içerde gibi güzel yapmışın vallaHoustona hala cozemedim valla
Bu kupon çok rahat içerde gibi güzel yapmışın vallaHoustona hala cozemedim valla
Aynen açıkta 2 kaldı onlaeı bekliyorumBoca 4 11 la
Bol şans bu houstın bugün hepimizi yakmaz inşallah
Yok be phil tmm da digerleri ortada baya bence portland maclarida degisik 200 altida bitebiliyor 240 üstude rakip milva diye üste gider diye dusundum bakak heleBu kupon çok rahat içerde gibi güzel yapmışın valla
Bence%80 %90 gibi houstına nişantaşından onay geldi baksana 😀Yok be phil tmm da digerleri ortada baya bence portland maclarida degisik 200 altida bitebiliyor 240 üstude rakip milva diye üste gider diye dusundum bakak hele
Dayı gece gece emekli ikramiyesinin yüzde 2 sini basmışsın 🤣
Bool sans dayi phili yuksekten almissin mac donmezse gelir ama bence
Dayi bize şov yapiyor puahhahDayı gece gece emekli ikramiyesinin yüzde 2 sini basmışsın 🤣
Boca tmm gibi 10 farkAynen açıkta 2 kaldı onlaeı bekliyorum
Sizin aranızda kendimi çok gariban hissettim nereden uyandım ben puhajahDayi bize şov yapiyor puahhah
Diğeride 50 saniyede 4 0 Sri yemezse iyi olurBoca tmm gibi 10 fark
Üst geldi gibi en guvendigim boşa demedik puahah digerleri bakicazSuvatım kupon ne halde
Ne alaka la 180 lira basmisiz puahahSizin aranızda kendimi çok gariban hissettim nereden uyandım ben puhajah
Bu saaatte nasıl uyandın rüyanda maks mı alıyordun ahshhsSizin aranızda kendimi çok gariban hissettim nereden uyandım ben puhajah
Bi 0 eksikNe alaka la 180 lira basmisiz puahah
hepsi gelsin beni ağlatacaksın yoksaÜst geldi gibi en guvendigim boşa demedik puahah digerleri bakicaz