- 46,860

- 25,857

- 113

Gelir gelmezse şehadetBirde atis arjantin de fena degil ben bizimkileri biliyom sadece
Gelir gelmezse şehadetBirde atis arjantin de fena degil ben bizimkileri biliyom sadece
Voleybolculari çok tatlı amaBi tane Brezilya hatunla yatmadan gidersem çözüm açık gider bunlar cok fena oluyor ya
Aynen oyle yaziyor . Ama sormadik sporda oran sarti falan yoktur umarimBro 1.50.5 yetirdu ben yuvarladim awk.neyse her alanda geçerli deilmi bu aviatorde yaparsın 8 lira heralde
Yok onu bilmiyom bro.ama dünyada 4luk olduğunu dün öğrendim.hatta ben direk gittim diyordum 35 yaşıma kadar ama o direk gittim deilmis direkt gittim mis 😁 bakam daha neler ogrencez hayattaOrta sahadan mi atmış...bizim inekşabanin basketini hatirliyon dimi.?onada 12lik verirler ozaman
Sorma Bi tane sarısın vardı fenaaaaVoleybolculari çok tatlı ama
Çekimi verince anlarız bro.buda sıkıntıda illa kabız etcekler kanciklarAynen oyle yaziyor . Ama sormadik sporda oran sarti falan yoktur umarim
Aynen yav yenerlerse ayarlariz kopegin olsun puhahhhaBi tane Brezilya hatunla yatmadan gidersem çözüm açık gider bunlar cok fena oluyor ya
Yok la zannetmiyom sıkinti olmaz bunlarda oynatmiyor zaten oran uygun olmazsaÇekimi verince anlarız bro.buda sıkıntıda illa kabız etcekler kanciklar
Homeless de olur kanka farkmetmezAynen yav yenerlerse ayarlariz kopegin olsun puhahhha
40a kdr yolu var bro fauller dolduBaremleri de baya dusuktu aslinda ust 33 34 vardi ama bu dha mantikli geldi
Yok yok paylaşımlarında yaziyodAynen oyle yaziyor . Ama sormadik sporda oran sarti falan yoktur umarim