- 32,210
- 22,064
- 113
Sağlık olsun dost iyi geceler34 barem acilan maca bak ev her atak ucluk vay ak üstten vazgecip aldik bide yav neyse saglik olsun hemen uyuyalim beyler tekrardan iyi gecler
Sağlık olsun dost iyi geceler34 barem acilan maca bak ev her atak ucluk vay ak üstten vazgecip aldik bide yav neyse saglik olsun hemen uyuyalim beyler tekrardan iyi gecler
Barem çok düşük geldi gözüme direkt üst aldım bunlar 34ü gözü kapalı atar dedim2 defa ribaund alamadi la saglik olsun resmi lose
Bende üst alacaktimda iste ilk per 49 cikinca 2.peri yedirmezler dedik yanildikBarem çok düşük geldi gözüme direkt üst aldım bunlar 34ü gözü kapalı atar dedim
Maskeli vardı saha da ne yapıyordu anlamadım o çıktı sayı atmaya başladı ArjantinBende üst alacaktimda iste ilk per 49 cikinca 2.peri yedirmezler dedik yanildik
Keşke çıkmasaymışMaskeli vardı saha da ne yapıyordu anlamadım o çıktı sayı atmaya başladı Arjantin
13 sayı fazlasıyla attilarda..Arjantin bı üçlüğü girmeseydi bizde sevinseydikBarem çok düşük geldi gözüme direkt üst aldım bunlar 34ü gözü kapalı atar dedim
keşke.. bende üzüldüm arkadaşa tercih meselesi geçen Brezilyaya 18 atar dedim 17 attı13 sayı fazlasıyla attilarda..Arjantin bı üçlüğü girmeseydi bizde sevinseydik
Cayır cayır oynayan Brezilya 18 atamadı son per de bak aslında 29 atıyorum dedi13 sayı fazlasıyla attilarda..Arjantin bı üçlüğü girmeseydi bizde sevinseydik
Dundemi maçları vardı bunların..yazık olmuş harbiCayır cayır oynayan Brezilya 18 atamadı son per de bak aslında 29 atıyorum dedi