- 80,249
- 53,086
- 113
Tesk dostBol sans suatim.
Tesk dostBol sans suatim.
Ya dalgamı geçiyon suvatım yok yok yokkZlotta 100 e 100 de var min maks 1k o da iyi
Hop 9Neyse boyle sayılmıyor aw
Aglama ak hedefe ulasalim olur isteYa dalgamı geçiyon suvatım yok yok yokk
1 3luge biter bu is
Bu godugum bonuslari hep para yokken denk geliyo ayar oluyomZlotta 100 e 100 de var min maks 1k o da iyi
Suvatım senin bi göz lose bakıyor hep işteAglama ak hedefe ulasalim olur iste![]()
Yarım saattir Bi sitenin canlı desteğiyle Bi şans bonusu münakaşasındaydım kanka sonuc alamadım@AllanSaintMaximin uyumaiysan gel dost bir dha yatariz
Yav adami niye etiketledinEn zorlu kararları en güçlü iradeler verir demişti @Arslnnnnn dostumuz
bu freeflyları ben alınca 1,00 da patlıyor siz nasıl 200 300 çekiyorsunuz bir taktiği falan var mı bu uçağın? Her seferinde 10x falan mı bekliyorsunuz100 e egebet 10 freefly ufo veriyor 10 tlden onuda alin la para olunca iyi bonus bende orda 100 ü 200 yaptim buraya attim
Yine mi bauruBonus aldik min maks 2k konudan ulasiriz 2 3 kisiye
Bauru 5 fark kazanir
Ekli dosyayı görüntüle 613757
Anlarim dost psikolojik bir savas ama kazanamiyosun hepsi cimri olduYarım saattir Bi sitenin canlı desteğiyle Bi şans bonusu münakaşasındaydım kanka sonuc alamadım
Sinyal yaktım dost belki Dm den krmızı bi işaret gelir işi bilecen az suvatımmm suvatımmYav adami niye etiketledinonun parayi yedik karisacak
![]()
DddddYav adami niye etiketledinonun parayi yedik karisacak
![]()