- 22,462
- 11,674
- 113
HANİ BANAASana verdiklerim burdan oaraya 10bin yazar
HANİ BANAASana verdiklerim burdan oaraya 10bin yazar
Ölmeden rol yaparmıyız dayı 😂Osmanla sana 250
Gidicez 3 aile cocukluk arkadasim cok zengin o goturuyo adam her ay kibrista rulete gidio para bok gibiYaşam akıyor buram buram
Dayi o kadarda degil puahhaha 2 ayda 1 roll falanSana verdiklerim burdan oaraya 10bin yazar
Dayı zengin adamın zengin arkadaşı olur 🤣🤣Gidicez 3 aile cocukluk arkadasim cok zengin o goturuyo adam her ay kibrista rulete gidio para bok gibi
Dur dur dayıdan roll koparacam şimdi 🤣🤣tebrikler köpeğn yaş maması bitmiş 🤣🤣🤣
Dayi sende beni götür olmaz mi sitede oynariz biz ama puahhahaGidicez 3 aile cocukluk arkadasim cok zengin o goturuyo adam her ay kibrista rulete gidio para bok gibi
Bol şansım olsun2 kisiyi gorelim
Ekli dosyayı görüntüle 712251
JzjxzjjddDayi sende beni götür olmaz mi sitede oynariz biz ama puahhaha
Tebrikler2 kisiyi gorelim
Ekli dosyayı görüntüle 712251
Sen gs lisin gerci ama hadi olsun o torreira ile yunus totosuna soyle dumenden atmayi biraksinlar kendiniArsanin vergisinin çeyreğini verse forum kalkinir
Bj oynamak tek hayalim puhahahhaDayi sende beni götür olmaz mi sitede oynariz biz ama puahhaha
Bende Fenerliyim yattı bizim işSen gs lisin gerci ama hadi olsun o torreira ile yunus totosuna soyle dumenden atmayi biraksinlar kendini
Slot oyna sen max alirsin puahhahaBj oynamak tek hayalim puhahahha
Seni degil hakanim@nişantaşı kimi seçtin dost
Bak aldım hemen başını puhahajhaSlot oyna sen max alirsin puahhaha
Dayi konu benim konu haraci alalim acilSen gs lisin gerci ama hadi olsun o torreira ile yunus totosuna soyle dumenden atmayi biraksinlar kendini