- 22,563
- 11,681
- 113
Dayıııı aracı kurum işini bırakk merite gidecek adamsın koyar mı sana puhahahahOsmanla drogba kazanirlarsa hakanla tekalaliye atar
Dayıııı aracı kurum işini bırakk merite gidecek adamsın koyar mı sana puhahahahOsmanla drogba kazanirlarsa hakanla tekalaliye atar
Tek adım mi yapacakOsmanla drogba kazanirlarsa hakanla tekalaliye atar
Hakancım tek adım roll gördün mü hiçTek adım mi yapacak
Görmedim ama olabilir deHakancım tek adım roll gördün mü hiç
Dayı ver yetkiyi gör etkiyi herkese roll açtırayım puhahahah şaka bir yana merite aile ile gidilmez be dayı2 adim faln ypin iste ne bilim aw
Slot oyna sen max alirsin puahhaha
Cok luksDayı ver yetkiyi gör etkiyi herkese roll açtırayım puhahahah şaka bir yana merite aile ile gidilmez be dayı
Nasılsın dost,bir kaç gündür yoksun sanırım buralarda sendeDayı ver yetkiyi gör etkiyi herkese roll açtırayım puhahahah şaka bir yana merite aile ile gidilmez be dayı
Olsun be dayı bizde demo dede oynuyoruz ne yapalım hayat standartları çok başka 🤣🤣Cok luks
Yoktum dost yoğundum biraz anca müsait oldukçaNasılsın dost,bir kaç gündür yoksun sanırım buralarda sende
Foto atarsin dayi ama oncelikle roll yapalim tabiCok luks
Hoş geldin o vakit dostum bol şanslarYoktum dost yoğundum biraz anca müsait oldukça
Öbur ayda batum yapcaz ins gezelim kumar oynayalimOlsun be dayı bizde demo dede oynuyoruz ne yapalım hayat standartları çok başka 🤣🤣
Kesinlikle katılıyorum 🤣Foto atarsin dayi ama oncelikle roll yapalim tabi
AtmmmmiFoto atarsin dayi ama oncelikle roll yapalim tabi
Dayı bu gidişle fizanda zar atarsınız en son 🤣 ama şu roll işini aradan çıkaralım puhahahÖbur ayda batum yapcaz ins gezelim kumar oynayalim
At dayi puahhaAtmmmmi
Kafami iktiniz tamm sende yap rollDayı bu gidişle fizanda zar atarsınız en son 🤣 ama şu roll işini aradan çıkaralım puhahah
Dayım beee suvatımında şansı bol bu ara es geçme dayım 🤣Kafami iktiniz tamm sende yap roll
E ben kaldımKafami iktiniz tamm sende yap roll