İns çözülürbaşkan halledicek bekliyoz
İns çözülürbaşkan halledicek bekliyoz
Banka kredi vermıyormuşSorun ne tam olarak ne diyorlar bahane nedir ?
Bahane yokki durum şu dün saat 18:47 de çekim talebi oluşturdum gece 12 ye kadar ara ara canlı desteğe bağlandım bu promosyona olan ilgi yoğunluğundan dolayı çekimde çokmuş işlem sırasında dedi gece 12 den sonra canlı destek yok forumdaki tigrabet destek yok hala çekim orada bekliyorSorun ne tam olarak ne diyorlar bahane nedir ?
Belki bulundukları bölgede internet kesintisi vardırBahane yokki durum şu dün saat 18:47 de çekim talebi oluşturdum gece 12 ye kadar ara ara canlı desteğe bağlandım bu promosyona olan ilgi yoğunluğundan dolayı çekimde çokmuş işlem sırasında dedi gece 12 den sonra canlı destek yok forumdaki tigrabet destek yok hala çekim orada bekliyor
Umarım alirsiniz dost sorun devlette serbest bıraksalar su kumarı hem bahsettikleri milyar dolarlar içerde kalır hemde yasal vergilerini alırlar saçma sapan şeylere vergi koymaktansa en azından devlet adına iyi bir gelir kaynağı olur hemde böyle siteler biter piyasadaBahane yokki durum şu dün saat 18:47 de çekim talebi oluşturdum gece 12 ye kadar ara ara canlı desteğe bağlandım bu promosyona olan ilgi yoğunluğundan dolayı çekimde çokmuş işlem sırasında dedi gece 12 den sonra canlı destek yok forumdaki tigrabet destek yok hala çekim orada bekliyor
Mübarek Ramazan günü kötü dusunmeyelim değil miBelki bulundukları bölgede internet kesintisi vardır
İyi niyeti elden bırakmayın asdf
Yazdim Ben de bakalim 19 k var icerdeSponsorluk finito başkan çözecek sizin işi @nişantaşı @butragueno
Daha kimler var acabaYazdim Ben de bakalim 19 k var icerde