Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Butra / Tigrabet Bonus Çevrimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Biri geldi

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,503
10,949
113
En azından zarar yok tebrikler dost

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,159
84,905
113
Onda var bı havalar eniste geçen gün enistede novasky banlanir ben banlanmam diyordu @Enişte
Ben bi kere banlandım enişte lavuga ağır sövdüm baktım ekran gitti 8 saat atmış kıyamamış başkan Abuzer etse o küfürleri 8 sene giremezdi lavuk ağır tahrik etti bir şey sormuş güzelce yazdık tsk geçer gibi cevap verdi ulan kan beynime sıçradı zaten uzun süredir bozuktu işler bi girdim buna 2 paragraf hepsi küfür 😂 baktım dm de 5 mesaj var ama açamıyorum

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Ben bi kere banlandım enişte lavuga ağır sövdüm baktım ekran gitti 8 saat atmış kıyamamış başkan Abuzer etse o küfürleri 8 sene giremezdi lavuk ağır tahrik etti bir şey sormuş güzelce yazdık tsk geçer gibi cevap verdi ulan kan beynime sıçradı zaten uzun süredir bozuktu işler bi girdim buna 2 paragraf hepsi küfür 😂 baktım dm de 5 mesaj var ama açamıyorum
Böyle papaganlik yapıyor Abuzercim çok yakın da görürüz kara gotunu abuzerin eniste 😂😂

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ee kasamız kaç hala sıfırlanmadı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...