- 18,515
- 16,838
- 113
Won en azından biri tebrikler kardo
Bu resimdeki.kim.dostWon en azından biri tebrikler kardo
Enişte ne demek istiyor bu AbuzerKonudan yasakları öyle baka kalirsin kör
Benim dostBu resimdeki.kim.dost
4500 kar var enişte suvatı iyi takip etBiri geldi
Onda var bı havalar eniste geçen gün enistede novasky banlanir ben banlanmam diyordu @EnişteEnişte ne demek istiyor bu Abuzer
4 k atar 500 kendi takılır eniste4500 kar var enişte suvatı iyi takip et
Ben bi kere banlandım enişte lavuga ağır sövdüm baktım ekran gitti 8 saat atmış kıyamamış başkan Abuzer etse o küfürleri 8 sene giremezdi lavuk ağır tahrik etti bir şey sormuş güzelce yazdık tsk geçer gibi cevap verdi ulan kan beynime sıçradı zaten uzun süredir bozuktu işler bi girdim buna 2 paragraf hepsi küfür 😂 baktım dm de 5 mesaj var ama açamıyorumOnda var bı havalar eniste geçen gün enistede novasky banlanir ben banlanmam diyordu @Enişte
Böyle papaganlik yapıyor Abuzercim çok yakın da görürüz kara gotunu abuzerin eniste 😂😂Ben bi kere banlandım enişte lavuga ağır sövdüm baktım ekran gitti 8 saat atmış kıyamamış başkan Abuzer etse o küfürleri 8 sene giremezdi lavuk ağır tahrik etti bir şey sormuş güzelce yazdık tsk geçer gibi cevap verdi ulan kan beynime sıçradı zaten uzun süredir bozuktu işler bi girdim buna 2 paragraf hepsi küfür 😂 baktım dm de 5 mesaj var ama açamıyorum
Sendeki hava kimsede yok boş hava artistOnda var bı havalar eniste geçen gün enistede novasky banlanir ben banlanmam diyordu @Enişte
Öhö öhö200 liradan 5k yaptik dost puahhab
Deveyı kestıler bıleEe kasamız kaç hala sıfırlanmadı mı