- 22,394
- 11,656
- 113
Forumda bu zaten yasakta 50 k nedir ak biz 500 lira ödeyemiyoruzLa ciddimisin sen aga
Forumda bu zaten yasakta 50 k nedir ak biz 500 lira ödeyemiyoruzLa ciddimisin sen aga
dostum ne cevherler varmış biz bilemedik burada 😂😂Şu an rica ediyorum taşşak geçiyorum de.
Dede xmas alGeliyom birazdan
Konuyu sonlandırıyorum sayın moderatörüm muhtemelen şikayet eden kişide bahsettiğimiz o dolandıran kişi aramızda multi hesabından şikayet etti yönetimeNorthe
Metings1905
Frank castle
Başka kişilerin muhabbetini yapmaya devam edecekseniz BANLANACAKSINIZ BEYLER
İYİ FORUMLAR.
Gel sapla canın sağolsunŞimdi enayi değilim şimdi önüme çıkana saplayacak mooddayım glspokgs
Yok ya makaradayim az miktarda ihtiyacım var benimdeŞu an rica ediyorum taşşak geçiyorum de.
La inanamadım ama o kadar veren bir telini almazmı bu nasıl bir seviye leveldir enayilikte 😂Forumda bu zaten yasakta 50 k nedir ak biz 500 lira ödeyemiyoruz
Lan sana tek borcu olan ben değil miyim amk pyhahahaha 😅😅Konuyu sonlandırıyorum sayın moderatörüm muhtemelen şikayet eden kişide bahsettiğimiz o kişi multi hesabından şikayet etti yönetimetamamdır bu muhabbeti kapatıyorum
Reıs şu banlanan lıstesını ne zaman guncellersınızNorthe
Metings1905
Frank castle
Başka kişilerin muhabbetini yapmaya devam edecekseniz BANLANACAKSINIZ BEYLER
İYİ FORUMLAR.
Kanka o kadar değilmiş içim rahatladıLa inanamadım ama o kadar veren bir telini almazmı bu nasıl bir seviye leveldir enayilikte 😂
Kimin adını görmek istiyorsun onu söyle 🤣Reıs şu banlanan lıstesını ne zaman guncellersınız
Bencede 40 huri garanti gibi 😀Cennetın kapısını aralamıssın
Yok ya o kadar değilCiddi olamazsın
Elımde köprü var osman gazi koyduk adnı bırakırım anlasırsakBencede 40 huri garanti gibi 😀
Senin lahmacun fırını elden gidecek hakanım puhahahBiraz daha konuşursak kimse kalmayacak konuda
genede her sözün altında bir gerçklik patı vardır o 5 ten asagı degildir 😂Kanka o kadar değilmiş içim rahatladı
Bence de değildir lagenede her sözün altında bir gerçklik patı vardır o 5 ten asagı degildir 😂
senin bana borcun yok ben o defteri kapattım genel olarak @butragueno ve @Mrlbra dışında kimseyle 1 tl para muhabbetine artık girmiyorum bana ders oldu bu konuyuda kapatalım kimse ban yemedenLan sana tek borcu olan ben değil miyim amk pyhahahaha 😅😅