2 tane imar bank adamlar sağlam helalsenin bana borcun yok ben o defteri kapattım genel olarak @butragueno ve @Mrlbra dışında kimseyle 1 tl para muhabbetine artık girmiyorum bana ders oldu bu konuyuda kapatalım kimse ban yemeden
Sullyde az cok tanıyosam yüzde yüz buraya baska bir üyelikte dönmüştür burasız yapamaz membayı bulmuş bırakırmı 😂😂Bence de değildir la
Çekim paylaş sayfalarında kim ne çekmiş diye gezen adamlara borç mu verilir dostsenin bana borcun yok ben o defteri kapattım genel olarak @butragueno ve @Mrlbra dışında kimseyle 1 tl para muhabbetine artık girmiyorum bana ders oldu bu konuyuda kapatalım kimse ban yemeden
İçimizde dolaşıyor olma ihtimali çok yüksek dost 🤣🤣Sullyde az cok tanıyosam yüzde yüz buraya baska bir üyelikte dönmüştür burasız yapamaz membayı bulmuş bırakırmı 😂😂
Çekim paylaş sayfalarında kim ne çekmiş diye gezen adamlara borç mu verilir dost
Selamlarımızı iletelim üstada saygılar süleyman abim 😅İçimizde dolaşıyor olma ihtimali çok yüksek dost 🤣🤣
Kesinlikle 🤣Selamlarımızı iletelim üstada saygılar süleyman abim 😅
Ne kaldı çevrimNe oluyor ak 2 dk gittik savaş cikmis mesajlara bakmadan devam ediyom pujhaha
Ana para ve bonus 1 kat olması lazımNe kaldı çevrim
Son adım gibi dielim 😅Ne kaldı çevrim
Dahası çıkacaksa hazırım 😅Bana hastaneden resim atmış tı 1k lazım diye![]()
Gönderceksen bende hemen atabilirim 500 okeyiz 😂Bana hastaneden resim atmış tı 1k lazım diye![]()
Bol şans
1 k göndermiştim 2 gün sonra taksi parası diye bir daha istediDahası çıkacaksa hazırım 😅
Hadi baklaım