Dagitim bile az olacak gerisini siz düşünün o da iyi kazanirsak kazanmazsak dagitim yokSıra numarası butonuna bastım 3 çıktı sıra var
Ana para çevrimi tek kat muEkran attim bak canli gecerli dedi
Kombine şartı yok anladıgım kadarıyla tek tek oynayabiliyorsunEkran attim bak canli gecerli dedi
yok bu saatten sonra herkes dost zaten onu şuan anladım (@Northe ve @vurucu999 kankalarım hariç, birde @Shellac reis var gerisi yalan benim için şu saatten sonra) / herkese iyi forumlar, şansınız bol olsun dostlar 🙏Bir anda samimi oluvermiö herkesle anlamadım tandıkıl mı diye 🤣 adam her konuda
YokmusMin max çekim şartı yok demi bu bonusta
Evet oyleKombine şartı yok anladıgım kadarıyla tek tek oynayabiliyorsun
Dagıtım zamanı degıl şuan toplama zamanıDagitim bile az olacak gerisini siz düşünün o da iyi kazanirsak kazanmazsak dagitim yok
Bizim bir duruşumuz var dedik metinde döndü aq 🤣Şuan parası olan @butragueno araya gırebılır karısma
Bol şans suat'ım İnşallah kazanırsın Pazara kadar bitir de bari bizi de gör Pazartesi yokuz😄😄Kasa 5+5k olacak acelemiz yok iyi kazanirsak dagitim olur roll actirir ya da ulasiriz direkt biseyler yapmazsak nanay
Işi olan takip etmeyebilir cok uzun surebilir
Çevrimi merak edenler konuya bakabilir
Kanka sen bayaa zekisin 🤣Kombine şartı yok anladıgım kadarıyla tek tek oynayabiliyorsun
Aynen valla puahha umarim hepsi wonlarda hem işimiz gorulur hem dagitirizDagıtım zamanı degıl şuan toplama zamanı
Şu roll bıtsın yenı duruş alırızBizim bir duruşumuz var dedik metinde döndü aq 🤣