- 8,447
- 10,675
- 113
Valla fırın küreğiyle dalacam sana bak atam saygımdan duruyorım ahahhasmKanka sen bayaa zekisin 🤣
Valla fırın küreğiyle dalacam sana bak atam saygımdan duruyorım ahahhasmKanka sen bayaa zekisin 🤣
Alt olur hakanHer yazdığımda sayı çıkıyor
3 dk 20 çıktıAlt olur hakan
Bol şansın olsun o zaman @Tigrabet Destek paraları hazırlayın arkadaşım 4-5 saate yüklü çekicek 😂Evet oyle
Istemiyor gibisin hakan puahhah3 dk 20 çıktı
Neyi 😁😁Istemiyor gibisin hakan puahhah
Cekemeddi puahhaBol şansın olsun o zaman @Tigrabet Destek paraları hazırlayın arkadaşım 4-5 saate yüklü çekicek 😂
Nazar degdiricen diyorum puahaNeyi 😁😁
Kanka ben şimdiden söyleyimde olası bir durumda deri çantada hazır tutsunlar zuahhaCekemeddi puahha
He yok yok değdirmemNazar degdiricen diyorum puaha
Yetmez bunlar 50 falan atiyor ssonra agir alt olabiliyor ondan atsinlar baya40+ lazım bu çeyrek
Offf lıge çok hakimYetmez bunlar 50 falan atiyor ssonra agir alt olabiliyor ondan atsinlar baya
,🚬yok bu saatten sonra herkes dost zaten onu şuan anladım (@Northe ve @vurucu999 kankalarım hariç, birde @Shellac reis var gerisi yalan benim için şu saatten sonra) / herkese iyi forumlar, şansınız bol olsun dostlar 🙏
Iyı la 1 kısı eksıldı 😀
Hakanim kendini cok yorma uzun olacak diye ara ara yaz yeter23 çıktı 4 dk
Ara sıra gidecem gelince yazarımHakanim kendini cok yorma uzun olacak diye ara ara yaz yeter