- 80,244
- 53,079
- 113
Bir azeri olmaz ama olsun puhahaYo laa sakinim sky Rus karıyla konusucam şimdi biraz neşemi yerime getirsin geliyorum Tamaracim
Bir azeri olmaz ama olsun puhahaYo laa sakinim sky Rus karıyla konusucam şimdi biraz neşemi yerime getirsin geliyorum Tamaracim
KesinlikleOrlando 17 şuan 3 dk var en az 25 istiyoruz
Hop tripOrlando 17 şuan 3 dk var en az 25 istiyoruz
25 atsinda bu perOrlando bu tempoyla devam ederse atargibi
Yok Azeri sevmiyorum Ruslar iyi Suatim bizimkiler gibi tripli değil anlayışlı kibar az kiskanclar ama olsun Rus karıyla konuşunca bizimkiler erkek gibi gözüküyor gözüme puahahjaBir azeri olmaz ama olsun puhaha
Ruslar tripli değil ama çok suratsızlar beYok Azeri sevmiyorum Ruslar iyi Suatim bizimkiler gibi tripli değil anlayışlı kibar az kiskanclar ama olsun Rus karıyla konuşunca bizimkiler erkek gibi gözüküyor gözüme puahahja
Aybalam uyumustur heralde
Bir ara benimde vardi konustugum kiz bir içim su yeminle fena biseydi yav türkiyeye gelmek istiyodu falan sonra cok ilgilenemedik puhahaYok Azeri sevmiyorum Ruslar iyi Suatim bizimkiler gibi tripli değil anlayışlı kibar az kiskanclar ama olsun Rus karıyla konuşunca bizimkiler erkek gibi gözüküyor gözüme puahahja
Aybalam uyumustur heralde
Altancim nasil suratsızlarlaRuslar tripli değil ama çok suratsızlar be
Golden macina 226 acmislar beles üstü2 atış var şimdi, 23 gibi bitiuor bakalım 2.ceyrek.ne getirecek
Fenalar Suatim hemde çok fenalar herneyse konuyu BRANZERRS cevirmeyelimBir ara benimde vardi konustugum kiz bir içim su yeminle fena biseydi yav türkiyeye gelmek istiyodu falan sonra cok ilgilenemedik puhaha
Rus ailesinden en sevdiğim Belarus çok farklılar çok...Altancim nasil suratsızlarla
İyi değilsin altancim NBA sana iyi gelmiyor bu saatlerde heralde![]()