Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Butra / Kasa 1k Hedef 2 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
O da yiğit bey tercih eder o zaman dost bol şanslar
Etsin dost biz kimseye kötü birşey demedik neden sonuna bolsans diyip kestiriyorsun onu anlamadık her insan kanka panpa yanpa kelimelerini sevmek zorunda değil biz arkadaşa kibar bisekilde onuda kirmicak şekilde söyledik nevarki bunda

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Etsin dost biz kimseye kötü birşey demedik neden sonuna bolsans diyip kestiriyorsun onu anlamadık her insan kanka panpa yanpa kelimelerini sevmek zorunda değil biz arkadaşa kibar bisekilde onuda kirmicak şekilde söyledik nevarki bunda
Asabi sakin eski günlerine döndün yine puahha

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,948
6,834
113
Ben sana acikliycam özelden dost, adamın rollingi bolmeyelim

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
O da yiğit bey tercih eder o zaman dost bol şanslar
yaaa ben insanları anlamıyorum zaten, hani biriyle mesafeli olmak istiyorsan. gidip o adamın mesajını alıntılayıp ooooooo TC yapmısın diye yorum atmazsın, iyi niyetimizden kanka diye cevap vermişiz onuda begendiremedik 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...