O da yiğit bey tercih eder o zaman dost bol şanslarNovabey tercih ederim dost
O da yiğit bey tercih eder o zaman dost bol şanslarNovabey tercih ederim dost
Benim tek bildiğim bu torontonun her maci alt bitiyor hic unutmam bir kere ceyrek 38 sayida bitmişti toplamFena degilde yari kazanir alsak daha mi iyiydi toronto dnegesiz diye üst aldim
Tempoya bagli la asıl orlando maclari dsha alt bitiyor ama ritimle alakali nba işte yav 2 dk hizlandilarmi yetiyor bazen usteBenim tek bildiğim bu torontonun her maci alt bitiyor hic unutmam bir kere ceyrek 38 sayida bitmişti toplam
Kisa film mi dostaz mola bitene kadar bi film falan izleyeyim
Etsin dost biz kimseye kötü birşey demedik neden sonuna bolsans diyip kestiriyorsun onu anlamadık her insan kanka panpa yanpa kelimelerini sevmek zorunda değil biz arkadaşa kibar bisekilde onuda kirmicak şekilde söyledik nevarki bundaO da yiğit bey tercih eder o zaman dost bol şanslar
Indiana maci bariz üsttü ama demi hic bakmadim oranlara da iki takimda çok üretkenTempoya bagli la asıl orlando maclari dsha alt bitiyor ama ritimle alakali nba işte yav 2 dk hizlandilarmi yetiyor bazen uste
Asabi sakin eski günlerine döndün yine puahhaEtsin dost biz kimseye kötü birşey demedik neden sonuna bolsans diyip kestiriyorsun onu anlamadık her insan kanka panpa yanpa kelimelerini sevmek zorunda değil biz arkadaşa kibar bisekilde onuda kirmicak şekilde söyledik nevarki bunda
230 acmislar cok beIndiana maci bariz üsttü ama demi hic bakmadim oranlara da iki takimda çok üretken
Ben sana acikliycam özelden dost, adamın rollingi bolmeyelimEtsin dost biz kimseye kötü birşey demedik neden sonuna bolsans diyip kestiriyorsun onu anlamadık her insan kanka panpa yanpa kelimelerini sevmek zorunda değil biz arkadaşa kibar bisekilde onuda kirmicak şekilde söyledik nevarki bunda
Mola.uzun lanet nbaKisa film mi dost
Toronto taraf la orlando atacakToronto 29
Houston önde
Houston farki geri verdi orlsndo fena atmadi daMola.uzun lanet nba
Houston güzel başladı da seri yedi çokToronto taraf la orlando atacak
Heeeee 17Toronto taraf la orlando atacak
Yo laa sakinim sky Rus karıyla konusucam şimdi biraz neşemi yerime getirsin geliyorum TamaracimAsabi sakin eski günlerine döndün yine puahha
yaaa ben insanları anlamıyorum zaten, hani biriyle mesafeli olmak istiyorsan. gidip o adamın mesajını alıntılayıp ooooooo TC yapmısın diye yorum atmazsın, iyi niyetimizden kanka diye cevap vermişiz onuda begendiremedik 🤣O da yiğit bey tercih eder o zaman dost bol şanslar
Aynen tam onu yaziyordum. Houstona bakacak gibi kuponHouston farki geri verdi orlsndo fena atmadi da