- 11,755
- 9,795
- 113
Vanvllet tok bir tek. Sana güvensek oynasak demek ki nanayBaktim kadroya la ilk 5 fena degil alperen brook hepsi supheliydi oynuyrlar
Vanvllet tok bir tek. Sana güvensek oynasak demek ki nanayBaktim kadroya la ilk 5 fena degil alperen brook hepsi supheliydi oynuyrlar
O yasiyor mu acaba chicagolu degil miydi la oÖmer aşık?
yapmak zorunda kaldık kanka, multi diyip duruyorlar bizide çektiler batağa 🤣TC yapmışsın bolsans
Kendı oynarken kadroya bakıyor ozenlı sekılde 😀Vanvllet tok bir tek. Sana güvensek oynasak demek ki nanay
Reıs degısık bır hastalık olmus onda sonra nette hıc bıyerde görüntüsü yok kayboldu adamO yasiyor mu acaba chicagolu degil miydi la o
Kimin yok la algi yapma metinim puahhaKimsenin ona güveni yoktu @butragueno savaş dayan
@butragueno guvenı olmayanlar begensın 😀Kimin yok la algi yapma metinim puahha
He ben dr oyle gormustum. Wenbenyama da o hastaliga yakalandi diyorlsrReıs degısık bır hastalık olmus onda sonra nette hıc bıyerde görüntüsü yok kayboldu adam
Dün yedekti full bugun baktim dun olmayanlar hepsi supheli ak ben ne yapiyimVanvllet tok bir tek. Sana güvensek oynasak demek ki nanay
Kankanin anlamı nedir merak tan soruyomyapmak zorunda kaldık kanka, multi diyip duruyorlar bizide çektiler batağa 🤣
Bol şanslar dost sanaEkli dosyayı görüntüle 7376692 defa ceyrek yerine boyle alalim dedim yari daha mantikli geldi
dost ta diyebilirim istersen? herkese kanka yazıyorum alışkanlık olmuş bende sorryKankanin anlamı nedir merak tan soruyom
Novabey de dost daha iyi hissederim söylerken sende iyi hissedersin ispatlanmış birşey budost ta diyebilirim istersen? herkese kanka yazıyorum alışkanlık olmuş bende sorry
Kankardeşinden gelir dostKankanin anlamı nedir merak tan soruyom
Novabey tercih ederim dostKankardeşinden gelir dost
Fena degilde yari kazanir alsak daha mi iyiydi toronto dnegesiz diye üst aldimOrlando biraz acilmasi lazim