http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Burası İstanbul'un Neresi 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,088
12,919
113
Takarsın dost o balıklar istanbulda değil izmirde can çekişip sende spor için kordon boyunca onu görünce can çekiştiğini sende acı çekersin.

Bir şansım olsa sadece izmire şans veririm istanbulda böyle şeyler yok mesela.

İZMİR SAHİPSİZ.
Maalesef 😔bir İzmirli olarak üzülerek söylüyorum

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
7,217
113
Takarsın dost o balıklar istanbulda değil izmirde can çekişip sende spor için kordon boyunca onu görünce can çekiştiğini sende acı çekersin.

Bir şansım olsa sadece izmire şans veririm istanbulda böyle şeyler yok mesela.

İZMİR SAHİPSİZ.
pekiii bura neresi?

12852.jpg

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
7,217
113
Alsancak karakolunun oralarında ölen balıklara ne diyeceksin kasıtlı yapıldı sonsuz cehennemde yanacaklar yapan ırk belli. Ormanları yakanlarda onlar. Yanıp gebersin şerefsizler bu dünyaya zarar olarak geldiler.
izmirde 2 ay kalmiştim alsancakda şehir çok guzel trafik igrenç + yollar bakimsiz yani okadar guzel sehir resmen bakimsiz

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,230
5,780
113
Dost izmiri avucumun içi gibi bilirim ama istanbul metropol istanbulu çok az gezmeme rağmen izmir istanbulun köyüdür.
Bende balikesir körfezini bilirim herkes doğduğu yeri bilir normaldir dost 4 sene İstanbul da kaldım çoğu yeri bilmem bende :)

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,230
5,780
113
Tiktir et ölü balıkları kanka ölen ölmüstur benim Tron Gelmedi daha sen bı ona odaklan😁sayfa yenileyerek bekliyom walletta sen burda ölü balık,İzmir ,çigdem,gevrek muhabbeti yapiyon😁please odaklan
Bırak bu yazgı işlerini yeter da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...