- 34,088
- 12,919
- 113
Sor sor bir daha sor😃😍🤭
Sor sor bir daha sor😃😍🤭
Maalesef 😔bir İzmirli olarak üzülerek söylüyorumTakarsın dost o balıklar istanbulda değil izmirde can çekişip sende spor için kordon boyunca onu görünce can çekiştiğini sende acı çekersin.
Bir şansım olsa sadece izmire şans veririm istanbulda böyle şeyler yok mesela.
İZMİR SAHİPSİZ.
Haksız mıyım usta izmir çok sahipsiz bir deniz ancak bu kadar kirletilebilir ve ormanlar ancak bu kadar yakılabilir?Maalesef 😔bir İzmirli olarak üzülerek söylüyorum
Yerden göğe kadar haklısınız, İzmir kimlerin elinde şu an ah bilsenHaksız mıyım usta izmir çok sahipsiz bir deniz ancak bu kadar kirletilebilir ve ormanlar ancak bu kadar yakılabilir?
Alsancak karakolunun oralarında ölen balıklara ne diyeceksin kasıtlı yapıldı sonsuz cehennemde yanacaklar yapan ırk belli. Ormanları yakanlarda onlar. Yanıp gebersin şerefsizler bu dünyaya zarar olarak geldiler.
Akçay
Dost çoktan çözüldü
Dağıtım oldu yılbaşında 50k 50 kişiye 1k çekiliş yapacam.Kral listedeki kişilere dağıttın mı
Pardon kral ben soru cevap payı için demiştim 🥹Dağıtım oldu yılbaşında 50k 50 kişiye 1k çekiliş yapacam.
Dost izmiri avucumun içi gibi bilirim ama istanbul metropol istanbulu çok az gezmeme rağmen izmir istanbulun köyüdür.@Proletarya nin attığına dedim dost bizim oraya benzettim![]()
izmirde 2 ay kalmiştim alsancakda şehir çok guzel trafik igrenç + yollar bakimsiz yani okadar guzel sehir resmen bakimsizAlsancak karakolunun oralarında ölen balıklara ne diyeceksin kasıtlı yapıldı sonsuz cehennemde yanacaklar yapan ırk belli. Ormanları yakanlarda onlar. Yanıp gebersin şerefsizler bu dünyaya zarar olarak geldiler.
Bende balikesir körfezini bilirim herkes doğduğu yeri bilir normaldir dost 4 sene İstanbul da kaldım çoğu yeri bilmem bendeDost izmiri avucumun içi gibi bilirim ama istanbul metropol istanbulu çok az gezmeme rağmen izmir istanbulun köyüdür.
İzmirde heryer 1980 lerden kalma.izmirde 2 ay kalmiştim alsancakda şehir çok guzel trafik igrenç + yollar bakimsiz yani okadar guzel sehir resmen bakimsiz
Dost bir gün izmir mi istanbul dersen direk istanbul metropol amk ben sivaslıyım net istanbul.Bende balikesir körfezini bilirim herkes doğduğu yeri bilir normaldir dost 4 sene İstanbul da kaldım çoğu yeri bilmem bende![]()
İstanbul da gelirin iyiyse yaşam var su bile parayla biz eybek suyundan dolduruyoruz burda Hanlar dan orda çeşme bile yokDost bir gün izmir mi istanbul dersen direk istanbul metropol amk ben sivaslıyım net istanbul.
Ama suvasımızda büyüyoDost bir gün izmir mi istanbul dersen direk istanbul metropol amk ben sivaslıyım net istanbul.
Bırak bu yazgı işlerini yeter daTiktir et ölü balıkları kanka ölen ölmüstur benim Tron Gelmedi daha sen bı ona odaklan😁sayfa yenileyerek bekliyom walletta sen burda ölü balık,İzmir ,çigdem,gevrek muhabbeti yapiyon😁please odaklan