O zaman yaranı bulursun dostnadaaaanı terk etmediğkkk.
bulduk cok şukur yaraaan burdaO zaman yaranı bulursun dost
Oyş şöyle 1 porsiyon kıymalı olacak yanına da demli bir çayBenim de canım tereyağlı Kol böreği çekti dost ben de onu paylaşayım.
Ekli dosyayı görüntüle 865289
Paylaşımım tesirini gösterdi hemen. Afiyet olsun.Oyş şöyle 1 porsiyon kıymalı olacak yanına da demli bir çay
dost 90lar diyorsan bunu es geçmeyelim 😂 danslara hareketlere yaaa ulan 100 milyon kez izlesem, dinlesem bikmadigim tek şarki1 ocakta bu konuda 5 kişiye 10k para hediye edilecek y kuşağı olacak vakti gelince kimler y kuşağı ben burdan para vermesini bilirim.
Tron olarak gönderilecek.
Şu an tüm forum y kuşaği oldu bile dost1 ocakta bu konuda 5 kişiye 10k para hediye edilecek y kuşağı olacak vakti gelince kimler y kuşağı ben burdan para vermesini bilirim.
Tron olarak gönderilecek.
Ben anlarım dost hissederim hakkı kiminse direk parasını veririm y kuşağını hissedersin yeterki o da bana hissettirsin 1 ocakta 10k parasını direk net bir şekilde gönderecem.Şu an tüm forum y kuşaği oldu bile dost
Şaşırtmıyor arkadaş psikolojisi bozuk onunEvet siz z kuşağı olarak o tuvaletteki sifonsunuz keşke doğmasaydınız biz y kuşağı olarak çok mutluyduk. Siz geldiniz racon bozuldu.
Gel gel gitme bi yere sabah senle kol böreği yiyelim1.sayfada varık😎
:/Şu an tüm forum y kuşaği oldu bile dost