- 518
- 256
- 63
Adam kupon atmış ben kuponu görmedim bile anasını satayım
òyle uykum var yani
bu saatde işemi gidilir ya
devlet milletin düşmanı olmuş hocam insanlari ceza ceza ceza düşman ettiler milleti devlete 70 80 90 la yolmu gidilir ben 3 4 sene olmustur istanbulda degilim ama eskiden daha guzeldi emirgan beşiktaş atatürk resimleriyle yol boyu yurumek boğaz mekanlar yaz akşamlari sabahlayan balikcilar sabah yanimizdan geçen simitcilerden simit alirdik çay alirdik ne suriyeli vardi ne acayip model insanlar bir şehir bir ülkenin nasil icine edilir. en güzel örneğidir Ampül partisi. neyse siyaset yapmayacam iyi sabahlar uyusam iyi olacakAynen oyle mis gibi bomboş yollar bense işe o tarafa doğru gidiyorum otobüs zor geliyor bu saatlerde genelde para olursa tiktakla devam ediyoruz boş yol baş git yanli Haliç'te radar var 89 i gecmiyceksin 2 tane ceza cepte duruyor![]()
Her gün her gün iş mi olurAdam kupon atmış ben kuponu görmedim bile anasını satayımòyle uykum var yani
bu saatde işemi gidilir ya
Artı 6ymıdArtı 3 verdı 2 dk kaldı
Sağlık olsun kralYatış galiba yapacak bir şey yok denedik olmadı
Sağlık olsun..iyi sabahlar,,faruklara dikkat etYatış galiba yapacak bir şey yok denedik olmadı
sağlik olsnYatış galiba yapacak bir şey yok denedik olmadı
Aynen öyle dostum katılıyorum bu dediklerinie 88 ile ceza yollamışlar İstanbul yaşanacak yer değil paran varsa belirli yerlerde hayat güzel. Buarada seninde namın var buralarda canlımanyak vardı yıllar önce buralarda diyorlar bir balık tutardı biz utanırdık diyorlardevlet milletin düşmanı olmuş hocam insanlari ceza ceza ceza düşman ettiler milleti devlete 70 80 90 la yolmu gidilir ben 3 4 sene olmustur istanbulda degilim ama eskiden daha guzeldi emirgan beşiktaş atatürk resimleriyle yol boyu yurumek boğaz mekanlar yaz akşamlari sabahlayan balikcilar sabah yanimizdan geçen simitcilerden simit alirdik çay alirdik ne suriyeli vardi ne acayip model insanlar bir şehir bir ülkenin nasil icine edilir. en güzel örneğidir Ampül partisi. neyse siyaset yapmayacam iyi sabahlar uyusam iyi olacak
canlimanyak öldü gömdük onu 😂Aynen öyle dostum katılıyorum bu dediklerinie 88 ile ceza yollamışlar İstanbul yaşanacak yer değil paran varsa belirli yerlerde hayat güzel. Buarada seninde namın var buralarda canlımanyak vardı yıllar önce buralarda diyorlar bir balık tutardı biz utanırdık diyorlar![]()
Yolla gelsin tek maç 😂Uyumayan varsa bi adım daha atalım 🔥
Dallas maçı 3.5 üst vur geçUyumayan varsa bi adım daha atalım 🔥