Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakyesil7 | Kasa -- Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,251
5,921
113
Aynen oyle mis gibi bomboş yollar bense işe o tarafa doğru gidiyorum otobüs zor geliyor bu saatlerde genelde para olursa tiktakla devam ediyoruz boş yol baş git yanli Haliç'te radar var 89 i gecmiyceksin 2 tane ceza cepte duruyor :)
devlet milletin düşmanı olmuş hocam insanlari ceza ceza ceza düşman ettiler milleti devlete 70 80 90 la yolmu gidilir ben 3 4 sene olmustur istanbulda degilim ama eskiden daha guzeldi emirgan beşiktaş atatürk resimleriyle yol boyu yurumek boğaz mekanlar yaz akşamlari sabahlayan balikcilar sabah yanimizdan geçen simitcilerden simit alirdik çay alirdik ne suriyeli vardi ne acayip model insanlar bir şehir bir ülkenin nasil icine edilir. en güzel örneğidir Ampül partisi. neyse siyaset yapmayacam iyi sabahlar uyusam iyi olacak

Burakyesil7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
1,370
113
Ben yatar beyler sağolun öğlen 3 te kalkarız artık

Bjksamet74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
518
256
63
devlet milletin düşmanı olmuş hocam insanlari ceza ceza ceza düşman ettiler milleti devlete 70 80 90 la yolmu gidilir ben 3 4 sene olmustur istanbulda degilim ama eskiden daha guzeldi emirgan beşiktaş atatürk resimleriyle yol boyu yurumek boğaz mekanlar yaz akşamlari sabahlayan balikcilar sabah yanimizdan geçen simitcilerden simit alirdik çay alirdik ne suriyeli vardi ne acayip model insanlar bir şehir bir ülkenin nasil icine edilir. en güzel örneğidir Ampül partisi. neyse siyaset yapmayacam iyi sabahlar uyusam iyi olacak
Aynen öyle dostum katılıyorum bu dediklerinie 88 ile ceza yollamışlar İstanbul yaşanacak yer değil paran varsa belirli yerlerde hayat güzel. Buarada seninde namın var buralarda canlımanyak vardı yıllar önce buralarda diyorlar bir balık tutardı biz utanırdık diyorlar :)

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,251
5,921
113
Aynen öyle dostum katılıyorum bu dediklerinie 88 ile ceza yollamışlar İstanbul yaşanacak yer değil paran varsa belirli yerlerde hayat güzel. Buarada seninde namın var buralarda canlımanyak vardı yıllar önce buralarda diyorlar bir balık tutardı biz utanırdık diyorlar :)
canlimanyak öldü gömdük onu 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...