- 537
- 144
- 43
Dallas 2. Atarsa çok iyi olur
yakit mi alamiyosnParayı vurayım dün bugün işe arabayla giderdik şimdi uğraş metrobus otobüs
İy 1 1 yakışırDallas 2. Atarsa çok iyi olur
O maç çok hızlıColaroda maçında çok gol kaçıyo ya bekletmeden atsalar güzel olacak
Dallasa gol attır kral sen diğer maç bendeBen dallasa bakem gelcem
Çıksada silsek onu kafadan 😅O maç çok hızlı
Yo tiktak dakikalık kırılıyorum pazarları İstanbulda sabah ulaşım sıkıntı senelerdiryakit mi alamiyosn
Banada çay demlettireceksin galiba...iş pAylasim bölümü tamam...bulasiklarda murooo ya kalsinDallasa gol attır kral sen diğer maç bende
Günaydın dayı sen uyumadinmi hiç en son gece 1 de whatsaptan konuşmuştuk sen napiyon bu saatde parayimi buldun yoksaSamedim iyi çalışmalar...
yanlisin olmasin pazarlari ve sabah istanbul trafiginin en sakin zamanidir baliga giderdim bogaza emirgana 10 dk da giderdim trafik varken 1 saatlik yoluYo tiktak dakikalık kırılıyorum pazarları İstanbulda sabah ulaşım sıkıntı senelerdir
Hiç sorma rol kostuyoz saaatlerce belki yarına bı umut buluruz diye hep boş geçtik.. başlıyacam böyle düzensiz hayata....Günaydın dayı sen uyumadinmi hiç en son gece 1 de whatsaptan konuşmuştuk sen napiyon bu saatde parayimi buldun yoksa![]()
Aynen oyle mis gibi bomboş yollar bense işe o tarafa doğru gidiyorum otobüs zor geliyor bu saatlerde genelde para olursa tiktakla devam ediyoruz boş yol baş git yanli Haliç'te radar var 89 i gecmiyceksin 2 tane ceza cepte duruyoryanlisin olmasin pazarlari ve sabah istanbul trafiginin en sakin zamanidir baliga giderdim bogaza emirgana 10 dk da giderdim trafik varken 1 saatlik yolu
Her günümüz sıfırla gidiyor yaHiç sorma rol kostuyoz saaatlerce belki yarına bı umut buluruz diye hep boş geçtik.. başlıyacam böyle düzensiz hayata....