http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bugün Şöyle Biraz Kafa Dağıtalım

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Zaten bugün öyle çıkıp sahilde iki üç bira içer kitap okur rahatlarım diyordum sabahki sweet kazancından sonra bir sebebide çıktı onuda ıslatayım bari :D Herkese bol kazançlı ve sağlıklı haftalar dilerim umarım az kaybeder ve çok kazanırsınız arkadaslar. fotoğrafı evden cektim sahile inerken telefon almıyorum aklım baska yerlere gitmesin diye sadece kitap okuyorum.

1000030630 (1).jpg

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,517
25,157
113
Zaten bugün öyle çıkıp sahilde iki üç bira içer kitap okur rahatlarım diyordum sabahki sweet kazancından sonra bir sebebide çıktı onuda ıslatayım bari :D Herkese bol kazançlı ve sağlıklı haftalar dilerim umarım az kaybeder ve çok kazanırsınız arkadaslar. fotoğrafı evden cektim sahile inerken telefon almıyorum aklım baska yerlere gitmesin diye sadece kitap okuyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 845876
Bizi bu bilgiyle bilgilendirdiğin için tşk ederz dost

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,517
25,157
113
her zaman en gereksiz bilgilerle insanların zamanını çalmasını severim :D :D eh işte benim gereksiz bilgim sağlesinde iki dk kumardan uzak durdun
Kumar oynadığımı kim söyledi sana dost kitap okurken kitap dan tılsım mı geldi

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,523
888
113
adam belli ki yalnız,içini dökmek istemiş.ne sallıyorsunuz la

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,523
984
113

Neresi burası

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,373
29,009
113
Morgana dostum oturup birasını içebildiyse artık işe başlayabilirim. İyi haftalar kızlar

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
ya ben bunu yapacak bir insan değilimde aksam roll açıcam zaten yatırım yaptıkça açmaya calısıyorum gelme hocam hayırlı olsuna bile gelm
Kumar oynadığımı kim söyledi sana dost kitap okurken kitap dan tılsım mı geldi
hocam illa rollmu açmamız lazım ben kazancımı böyle kutluyorum paylasıyorum burada su anki paylasımda bulunmak zorunda değilsin eminim bu konu yerine roll açsam o zaman o umarım gelir diye begeniye çökerdiniz.

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,247
440
83
Iyi haftalar mutlu günler dileğiyle

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,517
25,157
113
ya ben bunu yapacak bir insan değilimde aksam roll açıcam zaten yatırım yaptıkça açmaya calısıyorum gelme hocam hayırlı olsuna bile gelm

hocam illa rollmu açmamız lazım ben kazancımı böyle kutluyorum paylasıyorum burada su anki paylasımda bulunmak zorunda değilsin eminim bu konu yerine roll açsam o zaman o umarım gelir diye begeniye çökerdiniz.
Kardeşim sen ne saçmalıyorsun kafan mı güzelleşti türkçen mi bozuk hangisi olduğunu anlamadım ama saçmalıyorsun açtığın konu boş konu banane kazandığından ne kaybettiğinden sana rol aç diyen mi var banane rolünden boş boş yazmışsın oraya kafan baya güzel sen 1 taneden fazla içme ayyaş oluyorsun.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Kardeşim sen ne saçmalıyorsun kafan mı güzelleşti türkçen mi bozuk hangisi olduğunu anlamadım ama saçmalıyorsun açtığın konu boş konu banane kazandığından ne kaybettiğinden sana rol açan diyen mi var banane rolünden boş boş yazmışsın oraya kafan baya güzel sen 1 taneden fazla içme ayyaş oluyorsun.
boş konu oldugu için havadan sudan sohbet yerine açtım kumarla ilgili olsa zaten gereken yerlere açarım. illa kumar konusumu açmamız lazım

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Kardeşim sen ne saçmalıyorsun kafan mı güzelleşti türkçen mi bozuk hangisi olduğunu anlamadım ama saçmalıyorsun açtığın konu boş konu banane kazandığından ne kaybettiğinden sana rol aç diyen mi var banane rolünden boş boş yazmışsın oraya kafan baya güzel sen 1 taneden fazla içme ayyaş oluyorsun.
kime laf anlatıyorumki ama begenme hocam ama ciddiyim inatla adminlerde izin verdiği sürece bu boş konuları açacagım burada

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,517
25,157
113
boş konu oldugu için havadan sudan sohbet yerine açtım kumarla ilgili olsa zaten gereken yerlere açarım. illa kumar konusumu açmamız lazım
Sohbet konusu olsa eyvallah der geçeriz oraya dalga geçerek ( insanların zamanını çalmasını severim :D :D eh işte benim gereksiz bilgim sağlesinde iki dk kumardan uzak durdun ) yazan ben değilim dostm sohbet değil senin amacın

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Sohbet konusu olsa eyvallah der geçeriz oraya dalga geçerek ( insanların zamanını çalmasını severim :D :D eh işte benim gereksiz bilgim sağlesinde iki dk kumardan uzak durdun ) yazan ben değilim dostm sohbet değil senin amacın
sen herseyi ciddiye alıyorsan konusucak birşeyimiz yok oradaki yazdıgım yazının saka amaçlı yazıldıgının farkındasındır umarım yoksa banane kimin ne yaptıgından

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,517
25,157
113
sen herseyi ciddiye alıyorsan konusucak birşeyimiz yok oradaki yazdıgım yazının saka amaçlı yazıldıgının farkındasındır umarım yoksa banane kimin ne yaptıgından
Biz şaka yapıcak yaşta değiliz ondandır belki paşam yaşın genç kanın hızlı akıyor anlamamışımdır hadi bolşans sana.

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,847
4,715
113

Mapustasın sandım kral bu nasıl açı

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,277
6,424
113
Evin konumu on numaraymış.Kumara gerek yok sen doğuştan zengin doğmuşsun kral