Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bugün Şöyle Biraz Kafa Dağıtalım

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,144
1,522
113
Dost varsa başka sıkıntın dinleriz.
hocam benim sıkıntım yok sabah kazancım silinince benim hatamdan dolayı bende araya böyle gereksiz süslemeler yaptım zaten 2 3 günde bir yaptıgım eylem. bugüne kadar paylasmadımda şimdi ufacık birşey kazanıncamı paylasim yahu eylül ayında en ufak kazandıgım tutardı bu

Passion90

𐱅𐰇𐰼𐰜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,114
13,222
113
hocam benim sıkıntım yok sabah kazancım silinince benim hatamdan dolayı bende araya böyle gereksiz süslemeler yaptım zaten 2 3 günde bir yaptıgım eylem. bugüne kadar paylasmadımda şimdi ufacık birşey kazanıncamı paylasim yahu eylül ayında en ufak kazandıgım tutardı bu
Ben şaka olsun diye takıldım sana.. Yanlış anlama 👍🏻

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,144
1,522
113
Ben şaka olsun diye takıldım sana.. Yanlış anlama 👍🏻
yok hocam ciddiyim yanlıs anlasılma yok artık forum abileri ben onu anladım yanlıs anlamayın forum abilerin begenmediği konu linçleniyor. kimsenin begenmesi yada begenmemesi için açmadım bu konuyu laf edilebilir laf söylenilebilir. sabahki konumun neden silindiğini adminden öğrendim benim hatammış roll çerçevesine uymuyormuş bende araya böyle gereksiz laflarla kazancı kutlim dedim. yahu hocam dur yanlıs anlama bunu yapacak insanda değilimde . al eylül ayı kazanclarım forumda bir tane bile kazanç paylasımı yapmayan ben bu sabah kazandıgımımı öveceğim ?

Adsız.jpgcap.jpgklasss.jpg

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,854
7,530
113
Ne guzel entellektüel kumarci